Flere visninger


Pastel bårekrans

1.500,00 kr
Forventet leveringstid: Efter eget valg
Smuk bårekrans i pastel nuancer - en flot men afdæmpet krans, som er så fin til begravelser. Læs mere...

OBS: På bestillingssiden kan du vælge om vi skal levere direkte til kirken eller om blomsterne skal afhentes i butikken.

Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

 :  

* Påkrævede felter

1.500,00 kr
  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Bårekrans bundet med blomster i sarte og pastelfarver for et afdæmpet, men fint udtryk. Vi har bundet den med choisya, som også går under navnet orangeblomst, gerbera, voksblomst, nelliker, roser og scilla. Alle i farver der harmonerer godt med hinanden, og som ikke er for farverigt sprudlende.

Bårebuket eller bårekrans

Er du ikke nært beslægtet med den afdøde, kan en bårebuket eller krans være en god måde at vise omsorg for de efterladte på. Kirketjeneren sørger for, at alle kort bliver overrakt til de pårørende når de forlader kirken, således kan de i ro og mag derhjemme læse de mange søde sidste hilsner til deres kære. Når bisættelsen er slut, bliver alle blomster normalt transporteret til den afdødes gravsted, hvor de ligger som en smuk sidste hilsen, som alle der besøger gravstedet de kommende uger kan se.

Har du stået den afdøde nært og/eller repræsenterer den afdødes arbejdsplads er der tradition for, at buketten dekoreres med et bånd påtrykt dit navn og en særlig hilsen, som vi hos Binderiet også laver og står for. Vi sørger altid for at levere blomster til begravelsen til tiden i kirken (senest 1 time før) og de bliver leveret med stor omsorg. Se vores store udvalg af blomster til begravelse, hvor du også kan læse mere om blomster og deres betydning samt andre ting som kistepynt, kondolencebuketter m.m. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.