Kondolencebuketter

Kondolencebuketter - en kærlig tanke

Kondolencebuketter sendes som et tegn på sympati, trøst, respekt og medfølelse. De sendes direkte til den sørgende familie. Buketterne hjælper med at sætte ord på følelser, der ellers kan være svære at udtrykke.

Det er aldrig for sent at sende kondolencebuketter. Nogle vælger at sende blomsterne omkring en uge efter begravelsen, når den første kaotiske tid er overstået.

Uanset hvilket valg, der passer til din families traditioner, ønsker og behov, står vi klar til at hjælpe. Vi kan selvfølgelige også hjælpe dig, som endnu ikke har valgt, med den rette rådgivning.

Kontakt os derfor gerne, og vi tager en uforpligtende samtale og hjælper dig med at vejlede dig til den flotteste kondolencebuket.

Sorter faldende FILTER

Sorter faldende FILTER
 

En fin gestus er at sende kondolenceblomster til familiens hjem efter begravelsen for at udtrykke, at du ikke har glemt dem i denne svære tid. Og selvom et par uger er gået siden, at den afdøde gik hinsides, er blomster en trøstende påmindelse om, at venner stadig tænker på familien.

En plante eller en lille til mellemstørrelse blomsterdekoration kan også sendes som en kondolencebuket til den sørgendes familie. Et blomsterarrangement i hvilket som helst antal eller størrelse er også en velkommen gestus.

Når det kommer til at udtrykke dine kondolencer på en klassisk måde, er intet mere elegant end en blanding af hvide blomster. Hvide blomster har længe repræsenteret ydmyghed og ærbødighed, mens de også sender en besked om loyalitet.

Husk på, at valget af farver ikke nødvendigvis skal være mørkt og dystert. I denne vanskelige tid kan du hjælpe familien til at fejre det liv, der blev levet. Blomster tilføjer duft, farve og skønhed til en ellers dyster atmosfære og giver en trøstende diversitet. Eksempelvis vil et blomsterarrangement fyldt med forårets farver - pink, gul og lavendel - være en dejlig påmindelse om håb og genfødsel.

Kondolencebuket
 

Hvad er forskellen mellem begravelsesbuketter og kondolencebuketter?

 

Blomster til begravelse tjenesten leveres direkte til stedet, hvor begravelsesceremonien afholdes. I Danmark er det typisk til kirken eller krematoriet. Disse blomsterarrangementer er ofte store og formelle. De fungerer som dekoration og tjener som en hyldest til den afdøde. Størrelsen og formaliteten gør, at disse passer bedst ved en ceremoni og et begravelsessted.

Begravelsesblomster er normalt ikke rettet til den afdødes efterladte, men er i stedet beregnet som en måde at vise respekt for selve den afdøde.

Kondolenceblomster og -buketter laves for at trøste de efterladte. De leveres direkte til den afdødes hjem, eller den nærmeste families. De skal derfor adresseres og sendes direkte til de nærmeste af den afdøde (fx et familiemedlem, ven, kæreste, bekendtskab eller forretningsforbindelse), der har lidt et nyligt tab.

De er normalt mindre eller mellemstore blomsterarrangementer, der ser godt ud på et bord eller andre steder i et hjem. Planter kan også anvendes som en kondolenceblomst, fordi de giver en varig påmindelse, der tjener som et symbol til minde om modtagerens elskede.


Er det for sent at sende begravelsesblomster?

Ligegyldigt hvornår du hører de triste nyheder, er det altid i orden at sende blomster. Hvis du stadig har tid, kan du vælge at sende et blomster-arrangement til selve begravelsesceremonien ellers vil en kondolencebuket give familien trøst.

Nekrologen siger "ingen blomster", men jeg vil stadig gerne sende blomster - er det passende?

Som led i at lave begravelsesforordninger, kan familiemedlemmer nogle gange kræve, at de penge som normalt bruges på blomster, i stedet går til et specifikt velgørende formål. Det er normalt kutyme, at du følger den nærmeste families henstilling og respektere deres ønske.

Det er dog stadig acceptabelt, hvis du beslutter også, at du også vil sende blomster til begravelsesceremonien eller til familien, således at du altså både giver en donation og sender blomster. Din donation vil ære familien ønske, og blomsterne vil tilføje skønhed, duft og liv til en dyster tid.

Jeg vil gerne sende et farverigt, mindre dyster arrangement, der fejrer livet...

En begravelsesceremoni handler lige så meget om at fejre glæden og energien, den afdøde afgav i livet. Af den grund er valg af levende, farverige og lyse begravelsesblomster lige så passende og kan tilføre et glædeligt mindesmærke til en ellers dyster lejlighed.

 
Binderiet begravelse
 

Begravelses etiketter

En vens eller elskendes død er en utrolig følelsesmæssig belastning, hvilket gør det exceptionelt vigtigt, at begravelses etiketten overholdes for at undgå at fornærme eller forstyrre nogen.

Da døden heldigvis ikke er noget de fleste af os beskæftiger os med hver dag, kan det være svært at kende etiketten til punkt og prikke.

Vi har derfor lavet en lille guide som forhåbentlig kan hjælpe dig. Vi har delt vores guide op i forhold til de forskellige trosretninger vi har i Danmark.

Har du brug for hjælp til at sammensætte kondolencebuket med dine ønskede farver, blomster m.m., eller skal du bruge hjælp til at få sammensat den smukkeste kondolencebuket?

Kontakt os på 45 42 12 51 eller bestil direkte her på siden. Vi står klar til at hjælpe dig med at træffe de flotteste blomstervalg i denne svære tid.

Det er et passende udtryk for sympati, at sende et kort, deltage i begravelsen, sende blomster til familiens hjem eller begravelsessted, samt donere til en velgørenhed udpeget af familien eller bringe mad til familiens hjem.

Den protestantiske begravelsesceremonien understreger efterlivet og fejrer den afdøde persons liv gennem attester og erindringer. En præst udfører normalt tjenesten med deltagelse fra familie og venner. Begravelsesgæster skal klæde sig respektfuldt, selvom de fleste ikke længere bærer det traditionelle sorte tøj.

Afdæmpede og respektfulde blomsterarrangementer kan sendes til begravelsesceremonien eller til familiens bopæl. Donationer er passende og kan sendes i den afdødes navn til et velgørende formål, som familien har valgt.

Før begravelsen holder katolikkerne Vigil (Wake). Det er sædvanligt at foretage et kort besøg og tilbringe et øjeblik i privat bøn og derefter besøge familiemedlemmerne.

Begravelsesmesse (Requiem) udføres i en katolsk kirke af en præst. Ved messen lyser et lys for at fejre de afdøde, hvilket bringer trøst til de sørgende. Efter begravelsen samles familie og venner i et nært familiemedlems hjem for at dele mad og drikke medbragt af familie og venner.

Velgørende donationer er passende mindegaver. Bemærk venligst, at blomster sjældent er passende. Tjenesten udføres af en rabbiner, og begravelsen finder sted inden for 24 timer efter døden. Påklædningen til begravelsen består af tøj i sorte eller meget mørke nuancer. Mænd bærer en hovedbeklædning kendt som en yarmulke, der leveres af huset/stedet begravelsesceremonien afholdes.

Efter begravelsen sidder den nærmeste familie i sorg eller "Shiva" i deres hjem de næste syv dage. Det er almindeligt for familie, venner og kollegaer at komme hjem og udvise deres respekt til familien, det er kendt som at udvise et Shiva Call. Desserter, frugt og kosher-madkurve bliver traditionelt taget med til eller sendt til hjemmet, mens blomster ikke er egnet.

Hvide blomster er den traditionelle buddhistiske blomst, der udviser sorg og kan sendes til familien. At sende røde blomster eller gaver af mad betragtes som dårlig etikette. En donation til familien eller en udpeget velgørenhed i den afdødes navn vil være mere passende. Ved ceremonien brænder lys og røgelse, indtil kroppen flyttes til kirkegården eller krematoriet.

Besøgende skal hilse på familien og tilbyde deres kondolencer, derefter gå til kisten og bukke. De kan derefter enten blive et stykke tid eller forlade ceremonien. Besøgende vil ofte udføre en finansiel donation til familien ved ceremonien. Gæsterne forventes at bukke diskret mod kroppen (mod den åbne kiste), som et tegn på værdsættelse og respekt. Hvid bæres af den sørgende familie; venner bærer ofte sort. Venner kan ringe hjem til afdødes familie efter begravelsen, men ikke før.

Tjenesten udføres af en hinduistisk præst og familiemedlemmer til den afdøde. De forsøger at holde ceremonien som efterfølges af kremering - altsammen inden for 24 timer efter dødens indtræden.

Til ceremonien bærer personer hvidt afslappet tøj og medbringer ikke gaver. Der bringes derfor ikke blomster eller gaver til begravelsen. Gæster bør ikke udveksle hilsner, men i stedet nikke eller kramme i sympati - desto mindre sagt, desto bedre.

Blomsterkranser og blandede sæsonbestemte blomster kan være i den åbne kiste. Gæster forventes at se den afdøde og afgive en sidste hilsen. Ti dage efter døden holdes der en ceremoni på dødsstedet.

I asiatiske begravelser værdsættes hvide eller gule blomster. I Kina, Japan og Korea er hvide krysantemum symbolske for smerte og sorg. Gule krysantemum er også en traditionel begravelsesblomst.

I kinesiske kulturer bærer familien hvidt ved begravelsen og bærer ikke smykker eller rødt tøj, da rød er lykkens farve.

Der er stor variation med hensyn til meningen omkring, om det er hensigtsmæssigt ​​at sende blomster til en islamisk begravelse. Nogle siger, at den islamiske vægt på enkelhed gør blomstergaver uegnet. Andre siger, at det at sende blomster er passende.

Din bedste mulighed er, at spørge en lokal religiøs leder eller familien, om blomster er passende. Hvis de er, så er duftende blomster som roser meget populære.

Blomster opmuntres og passer til en mormon begravelsesceremoni med undtagelse af, hvis du en blomster dekoration i form af et kryds. /p>

Begravelser udføres af den afdødes biskop typisk inden for en uge efter dødens indtræffelse og kan finde sted i en kirke, begravelsessted eller gravsted. De holdes normalt ikke inde i templet.

Det er hensigtsmæssigt at besøge eller kontakte familien for at tilbyde kondolencer før og efter begravelsen. Moderat påklædning (jakkesæt og slips til mænd; kjole eller jakkesæt til kvinder) er passende. Ingen hoveddækning er påkrævet. Gæsterne går typisk til begravelsen.