Bryllup

Blomster til dit bryllup

Vi sørger for, at der er styr på; brudebuket, knaphulsbuket, brudepigebuket, brudepigekurv, blomster til bil eller hestevogn, blomster hos overnattende gæster, blomster hos brudeparret og stolerække blomster.

Vores tilgang til jeres store dag er at vælge et farvetema og benytte dette igennem hele udsmykningen og dekorationerne. Netop fordi det vil give en rød tråd igennem hele dagen lige fra kirken, til transporten og til selve festen.

Vi sørger for at jeres buketter og dekorationer, er tilpasset dem, der skal bære dem og lokationerne, alt efter jeres ønsker om pomt og pragt.

Hvis I fx gik med tanker om at holde et havebryllup, eller et udendørsbryllup, vælge at forsøge at holde farverne i lyse naturlige farver, for at understrege naturen i omgivelserne.Uanset hvilket setup jeres store dag har, kan vi hjælpe jer med den helt rigtige løsning til blomsterne.

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
 

Betagende buketter og blomster til dit bryllup

 

Få betagende buketter, smukke dekorationer og blomster der passer perfekt til dit bryllup.


Brudebuket

Skal traditioner holdes i hævd, skal brudebuketten købes af brudgommen. Det er derfor ham, der bestemmer, hvilken slags buket bruden skal have. Er han i tvivl om hvad der skulle købes, skulle den kommende svigermoder spørges til råd.

Brudebuketten er speciel både for bruden, men også for brudepigen der griber den. Traditionen tro er det jo den person der skal giftes næste gang, så den bringer lykke til den næste generation af nygifte.

Et andet ritual forbundet med brudebuketten er, at lægge den på en slægtnings gravsted, da dette skulle bringe lykke til det nygifte par.

En anden overtro forbundet med brudebuketten er, at sætter du den i vand, vil det betyde, at I får et kort ægteskab. Ligeledes hvis en af blomsterne i brudebuketten dør, inden bruden kommer ud af kirken, betyder det ulykke.

Sådan var det ihvertfald en gang. I dag kommer traditioner og ægtepar i alle udformninger. Det er derfor ikke unormalt, at ritualer og traditioner ændres, og at de kommende nygifte, vi laver blomster for, begge er dybt involveret i valget af blomster og buketter.

En brudebuket er derfor ikke bare en buket. Den skal være speciel, unik og passe til de traditioner, I som brudepar har.

Vi er eksperter i at sørge for at drømme og hvad der er budget til, passer perfekt sammen med jeres ønsker.


Knaphulsblomster

Til et traditionelt bryllup hører knaphulsblomster eller brystbuketter hjemme hos brudgommen. Det er derfor ikke nødvendigvis kun bruden, der bærer blomster til et bryllup.

Knaphulsblomsten (også kaldet brystbuketten) placeres på den øvre del af mandens bryst, oftest i en jakkelomme på blazeren eller i kraven i nærheden af mandens hals.

Buketten er bundet sammen med en speciel nål, der gør det muligt, at placere den hvor som helst på gommens revers eller i forlængelse af en lille brystlomme.

Nålen sættes nemt på gommens revers. Den er indrettet således, at der ikke behøver at være knaphul i reverset, da denne blomsterbuket er lavet til at være fuld synlig - nålen gemmes derfor bag buketten.

Hvordan den præcis skal se ud, er op til brudeparret selv - der er derfor ikke nogle specielle traditioner forbundet med denne buket. I bestemmer således selv hvor stor, fyldig og hvilke farver I vil have i.

Det er ikke kun gommen, der kan bære en knaphulsblomst, ofte laver vi også små buketter til brudens far, gommens far, gommens forlover og de nærmeste mandlige venner af brudeparret.

Når vi laver knaphulsblomster til vores kunders bryllupper, sørger vi for, at der generelt er en klar sammenhæng i farver og blomstervalg til brudebuketten, så hver en detalje også tænkes ind i denne lille buket.


Brudepigebuket

Et bryllup er ikke komplet uden en brudepigebuket. Disse buketter kommer også i alle størrelser til alle aldre, så de passer til brudepigens alder. Vi laver derfor selvfølgelig brudepigebuketter til alle aldre, helt fra buketter til små piger, til buketter til de voksne veninder og søstre til bruden.

Brudepigebuketter kan godt være lidt af en udfordring at holde om, hvis man har små hænder. Det er derfor vigtigt, at vi ved hvilken alder de forskellige brudepiger har. På den led sikrer vi, at de helt små piger ikke får krampe i hånden, ved at holde om en for stor buket.

Vi tilpasser derfor buketterne til at passe til brudepigerne, så der er taget højde for alle detaljerne.

 

Dekoration af kirke og lokale

En fantastisk smuk dag bliver bedre, med spektakulære blomster i kirken, ved alteret og langs stolerækkerne, der matcher det generelle blomster-tema og farver. Disse blomster kan enten pryde stolerækkerne eller stilles i små vaser langs rækkerne.

Med os på sidelinjen sørger vi sammen for, at alle detaljerne er på plads inden jeres store dag begynder.

Har du fundet den perfekte lokation til dit bryllup, men måske er der en lampe, en dør eller en stolpe, der ikke passer ind i brylluppets tema? Frygt ej. I videoen fortæller Kristina fra Binderiet om hvordan du kan skjule eventuelle skønhedsfejl i lokalet til brylluppet.


Borddekorationer

Borddekorationer bliver hurtigt en central del af jeres bryllup, og noget der absolut vil kunne skabe en unik stemning og hygge til en bryllupsfest jeres gæster aldrig glemmer.

Vi hjælper dig med at alle detaljer også tænkes ind, når det kommer til borddekorationer, fx.:

• Bordets diameter eller længde og bredde
• Antal stole ved rundborde
• Bordekorationens form
• Borddekorationens proportioner
• Blomstertypernes form

Dekoration af transport

Dekoration af transport

Transporten mellem kirke og fest foregår ofte enten i en fin bil, en hestevogn eller noget helt andet. De seneste par år er det også blevet populært at blive fragtet i mere utraditionelle køretøjer - som cykeltaxi eller motorcykel. Men næsten lige meget hvilken transportform I vælger, er det en tradition at pynte og udsmykke køretøjet med bånd, blomster og tyl.

Ofte hvis I vælger limousine eller anden lejet transport, kan I enten tilkøbe eller tilvælge forskellig udsmykninger af denne. Så husk først at tale med jeres chauffør, om hvilke erfaringer vedkommende har for udsmykning af køretøjet. Her kan vi også bistå som jeres rådgiver og sørge for, at I får den ideelle oppyntning.