Flere visninger


Blå knaphulsbuket

75,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

75,00 kr
Nydelig blålig knaphulsbuket til bryllup, som vi har bundet med ridderspore, statice og alchemilla. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Den farverige knaphulsbuket sætter prikken over i’et til jakkesættet til jeres bryllup. Vi har bundet den med ridderspore, som har en flot dyb blå nuance, som intensiverer hele buketten. Det botaniske navn for ridderspore er Delphinium, hvilket hentyder til, at blomsten skulle ligne en delfin i en delvist udfoldet tilstand. Ridderspore er i høj grad en imponerende og meget elegant plante, som også anses for at være staudebedets mest statelige plante.

Dernæst har vi tilføjet statice, som også kaldes hindebæger. Statice er en tætblomstreret blomst, og blomsterskaftet er helt fri fra blade. Vi har benyttet dem i en sart lyserød farve, som komplimenterer den blå ridderspore.

Til sidst har vi tilføjet alchemilla for at give det sidste fylde til brystbuketten. Alchemilla går også under navnet Løvefod, og hører til rosenfamilien. Planten er især kendt for sine flotte og store rosetblade, som findes i adskillige former og faconer. Vi har benyttet løvefodens blomster, som er gulgrønne, og sidder i små kvaste. 

Hvem skal bære knaphulsbuketten?

Mange tænker, at blomster til bryllup kun er tiltænkt bruden og hendes buket og evt. udsmykning og dekoration af kirke/lokaler m.m., men til et traditionelt bryllup hører en knaphulsbuket til gommen også hjemme.

Ud over gommen, så laver vi også ofte små buketter til brudens far, gommens forlover, gommens far og til de nærmeste mandlige venner af brudeparret. Disse skal selvfølgelig matche, så der er en rød tråd.


Hvordan sidder knaphulsblomsten fast?

Knaphulsbuketter fastgøres altid lige over en mands hjerte, og er eksempelvis fast med en nål. Oftest bliver buketten bundet sammen med en speciel nål, som netop gør det muligt at placere den lige præcis hvor man ønsker det på gommens revers eller brystlomme. Nålen bliver gemt bag buketten, så andre ikke kan se den. På den måde får knaphulsbuketten den fulde synlighed og fokus.


Lav selv din knaphulsbuket

Vi i Binderiet vil rigtig gerne være med til at gøre jeres særlige dag helt speciel. I kan selv ønske blomster til både brudebuket og knaphulsbuketter, og vi står klar til at hjælpe jer med at matche og harmonere blomsterne på bedste vis. Kontakt os på 45 42 12 51.

Blå knaphulsbuket