Flere visninger


  SE VIDEO: Hvad koster en brudebuket?

Elegant brudebuket

850,00 kr
Forventet leveringstid: Bestilles min. 3 dage i forvejen
Elegant og klassisk brudebuket bundet af gammeldags roser, lisianthus, grenroser og brudeslør og beviklet med et fint silkebånd. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

* Påkrævede felter

850,00 kr


Bemærk: Vi leverer kun blomster til bryllupper i Storkøbenhavn.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Vidunderlig og velduftende blomst

Fin og elegant brudebuket til jeres store dag. Denne skønne buket har vi bundet med gammeldags roser, også kendt som historiske roser. Gammeldags roser har en flot og overdådig blomstring fra sidst i juni til langt ind i juli. Der findes hundredvis af arter af roser, som klassificeret som gammeldags roser, som går helt tilbage til 1867, og som i dag er stamformeren for de roser som vi kender. Denne form for roser har de flotteste og smukkeste kroner, som er store, fyldige og skålformede, samtidigt med at de har den mest vidunderlige odour. En helt ideel blomst til en fantastisk brudebuket.

De gammeldags roser har vi bundet med de skønne lisianthus, som også kaldes for Eustoma og på dansk - prærieklokke. Denne blomst er meget let at forveksle med rosen, men forskellen er at lisianthus ikke dufter ligesom andre blomster, hvilket er en klar fordel i brudebuketten, således der ikke mikses forskellige dufte sammen. Lisianthus kan få helt op til 7 centimeter store blomster, og giver flot fylde til brudebuketten. Disse har vi kombineret med små grenroser, som harmonerer godt og komplimenterer hinanden på deres varierende størrelse.

Brudeslør til bryllup

Sidst, men ikke mindst, har vi tilføjet brudeslør til brudebuketten, som fuldender buketten med sine små fine hvide blomster, der giver lidt modspil de andre store fyldige blomster. Denne fine blomst har du måske før set på Instagram, hvor den er yderst populær lige fortiden. En anden fordel ved denne blomst er, at den egner sig rigtig godt til at tørre, så du kan sagtens hænge dem til tørre efter brylluppet og udsmykke dit hjem som et vidunderligt minde fra den store dag.

Elegant silkebånd

Vi har bundet den flotte brudebuket, og fuldendt den ved at bevikle selve håndtaget med et smukt og fint silkebånd. På den måde er du sikret en brudebuket, der er behagelig at holde i hånden når du skal en tur op ad kirkegulvet.

Match brudebuket og knaphulsbuket

Oftest matcher brudebuket og knaphulsbuket hinanden for at skabe en rød tråd i brylluppets tema. Derfor har vi lavet en matchende elegant knaphulsbuket. 
 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Alt om brudebuketter

Blomster har forskellige betydninger, og hvis dette er noget du går op i til dit bryllup, så står vi hos Binderiet klar til at guide og vejlede dig, så du får lige præcis de farver og blomster i din brudebuket, som du ønsker. Vi kan ligeledes også sørge for at binde matchende brudepigebuketter samt knaphulsbuketter til herrene.

Der findes rigtig mange forskellige former for brudebuketter, fx vandfaldsbuketten, håndbundne buketter, nosegay og posy buketter. Vi har samlet alt du skal vide om blomster til brylluppet, hvor du kan læse om bl.a. blomsternes betydning, historien om brudebuketten og historisk brug af den, traditioner, de oftest stillede spørgsmål omkring brudebuketter og meget mere.

Alle har forskellige præferencer og ønsker - det ved vi. Det kan være rigtig hårdt at vælge en brudebuket, men fortvivl ikke - Vi hos Binderiet vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette og perfekte buket. Kontakt os gerne på 45 42 12 51 og få et uforpligtende tilbud.

Elegant brudebuket