Flere visninger


  SE VIDEO: Hvornår skal jeg bestille brudebuket?

Fyldig brudebuket

850,00 kr
Forventet leveringstid: Bestilles min. 3 dage i forvejen
Skøn og elegant brudebuket der fx harmonerer rigtig godt til den klassiske hvide brudekjole med dens røde og lyserøde farver. En fyldig buket der emmer af elegance på jeres store dag. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

* Påkrævede felter

850,00 kr


Bemærk: Vi leverer kun blomster til bryllupper i Storkøbenhavn.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Denne smukke brudebuket er et populært valg, hvilket vi godt forstår. Den er fyldig, farverig og meget elegant. Røde og lyserøde nuancer forbindes oftest med kærlighed, som jo passer rigtig godt til bryllupper. Farverne harmonerer især godt med den klassiske hvide brudekjole, og giver hele bryllupsoutfittet lidt sprudlende liv.

Kærlighedens blomster

Vi har blandt andet bundet buketten med de klassiske roser, elegante eukalyptusgrene og lisianthus, velduftende nelliker samt franske anemoner, calla og astrantia. Buketten kan vælges i forskellige størrelser, og vi kan hos Binderiet også sørge for at fx brudgommens knaphulsbuket, borddekorationerne til middagen og brudepigernes buketter matcher brudebuketten.

Find din perfekte brudebuket

Hos Binderiet binder vi rigtig mange forskellige slags brudebuketter, og vi har mange års erfaring indenfor dette. Vi er helt med på, at brudebuketten er en vigtig del, og at denne skal være helt speciel og perfekt til jeres store dag! Læs mere om blomster til bryllup og få inspiration her. 
 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Fejr kærlighedens dag

Roser er et klassisk valg i brudebuketten med sine sprudlende og fortryllende blomsterkrone. Oftest bliver roser forbundet med kærlighed og romantik, hvorfor det derfor er et oplagt valg at pynte brudebuketten med denne. Vi har pyntet buketten med roser i en dyb rød nuance, der emmer af kærlighed.

De romantiske roser er blandet med lyserøde lisianthus, som er let at forveksle med rosen, dog dufter lisianthus ikke ligesom andre blomster - hvilket er en fordel i diverse buketter, så der ikke er mikset forskellige dufte sammen, som ikke komplimenterer hinanden.

Brudebuketten har også en anden storfavorit - her taler vi selvfølgelig om nelliken, der med sin yndefulde blomst sprudler i buketten. Her har vi benyttet en pink nuance, som giver lidt ekstra spil til rosens røde farve samt lisianthus’ lyserøde farve.

Fyldig brudebuket
 
Fyldig brudebuket

Populært i brudebuketter

En blomst der skaber liv i buketten er calla, som også er en populær og anderledes blomst i brudebuketter. Udover calla har vi også pyntet med franske anemoner og den luftige og elegante blomst astrantia, som sørger for ekstra fyldige i buketten.

Til at fremhæve farverne i buketten har vi tilføjet grønt, som sætter fokus på blomsternes smukke farver. Her har vi brugt voksblomster og eucalyptusgrene. Eucalyptusplanten er meget elegant, og er på det seneste blevet en plante man også ser i rigtig mange hjem. Den er enkel, og ser rigtig godt ud både som plante og i buketter.

Blomster har forskellige betydninger, og er dette noget som du går op i til dit bryllup, så står vi hos Binderiet klar til at vejlede dig, så du får lige præcis de blomster, farver og størrelse på brudebuketten, som du ønsker. Det kan være hårdt at vælge en brudebuket, men fortvivl ikke - Vi hos Binderiet vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette og perfekte buket. Kontakt os gerne på 45 42 12 51 og få et uforpligtende tilbud.