Flere visninger


  SE VIDEO: Hvad koster en brudebuket?

Bryllups session

1.495,00 kr
Forventet leveringstid: Efter aftale

Du har mulighed for at booke til session hos os i Binderiet til bryllupsinspiration, hvor vi kan få en snak om hvordan vi kan hjælpe jer med blomster, som passer til jeres tema.


Du får 1495,- i rabat, hvis du vælger at handle hos os til brylluppet.

Læs mere...


Bemærk: Vi leverer kun blomster til bryllupper i Storkøbenhavn.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Hos Binderiet vil vi gerne sørge for, at du får betagende buketter, skønne dekorationer og blomster, der passer perfekt til dit bryllup. Derfor kan du booke til session hos os i Binderiet til bryllupsinspiration, hvor vi kan få en snak om hvordan vi kan hjælpe jer med blomster, som passer til jeres tema.


Alt om blomster til bryllup

Her vil vi dække alle områder inden for blomster og udsmykning til brylluppet, og du kan samtidigt også få lov til at se og mærke de forskellige blomster, som skal bruges til dette.


Du får:

•   2 timers 1:1 inspiration med Kristina og Stine (Vi har lavet blomster til bryllupper i over 20 år)

•   Systematisk gennemgang af alle lokationer (Kirke, bil og fest lokation), det betyder for dig intet bliver overset og du kan have ro i maven

•   Et personligt moodboard der hjælper dig med at købe pynt ind der passer til jeres bryllup

•   Alle vores mange fif til at peppe dit bryllup op uden at sprænge budgettet

•   Et samlet tilbud på blomster til dit bryllup, hvor vi tager os af absolut alt og du kun skal nyde dagen

•   1495,- i kontant rabat hvis du køber blomster hos os

•   En komplet liste over alle de blomster du skal bruge til dit bryllup, så kan du selv gå ud og shoppe løs

•   Opfølgende telefonsamtale 2 uger senere, så du er sikker på at have fået svar på alle dine spørgsmål


Alt dette får du for 1.495,-


Vælger du at købe dine blomster hos os eller lade os stå for hele blomster arrangementet til jeres bryllup, er det faktisk gratis. Du får nemlig 1.495 i rabat, hvis du handler hos os til brylluppet.


Du kan bestille bryllups sessionen direkte her på vores webshop ved at lægge produktet i kurven, ellers kan du kontakte os direkte på 45 42 12 51, hvis du har yderligere spørgsmål.
 
 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.