Flere visninger

Elegant knaphulsbuket

75,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

75,00 kr
Fin knaphulsbuket bestående af en rose samt pyntende brudeslår. Håndtaget er bundet med silkebånd.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

En elegant knaphulsbuket bestående af den fortryllende og klassiske rose, som er et populært valg i både brudebukekt og i knaphulsbuket. Vi forbinder oftest roser med romantik, hvorfor rosen er et helt oplagt valg at benytte til denne skønne knaphulsbuket. Vi har benyttet hvid brudeslør. Brudeslør er en meget elegant blomst, som som navnet lyder, ligner brudeslør. Blomsterne sidder i løse og store skærme, og er helt små og hvide, hvilket gør det til en let blomst. Brudesløret tilføjer ekstra fylde til knaphulsbuketten uden at tage fokus fra den store rose i midten.

Denne knaphulsbuket matcher rigtig godt til vores elegante brudebuket.

Hvilken knaphulsbuket skal jeg vælge?

Buketten skal først og fremmest tilpasses brylluppets eventuelle tema og koordineres med det tøj, som du som brudgom har på. Derfor er det første spørgsmål altid; skal knaphulsbuketten matche temaet? og hvilken tøj skal du have på til brylluppet?

Blomster og blomstens farve kan også spille en rolle, da både blomster og farver har forskellig symbolik og betydninger. Vi hos Binderiet vil gerne hjælpe jer til at udvælge både den perfekte brudebuket og knaphulsbuket, som symboliserer præcis dét som I har tænkt jer samt sørge for at de valgte blomster er en god kombination.

Kontakt os allerede i dag, og vi vil helt uforpligtende hjælpe jer og guide jer til at udvælge blomsterne til jeres bryllup. Du kan læse mere om knaphulsbuketter og traditionerne omkring dem.