Flere visninger


  SE VIDEO: Hvornår skal jeg bestille brudebuket?

Fyldig brudebuket

850,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

850,00 kr
Skøn og elegant brudebuket der fx harmonerer rigtig godt til den klassiske hvide brudekjole med dens røde og lyserøde farver. En fyldig buket der emmer af elegance på jeres store dag. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Denne smukke brudebuket er et populært valg, hvilket vi godt forstår. Den er fyldig, farverig og meget elegant. Røde og lyserøde nuancer forbindes oftest med kærlighed, som jo passer rigtig godt til bryllupper. Farverne harmonerer især godt med den klassiske hvide brudekjole, og giver hele bryllupsoutfittet lidt sprudlende liv.

Kærlighedens blomster

Vi har blandt andet bundet buketten med de klassiske roser, elegante eukalyptusgrene og lisianthus, velduftende nelliker samt franske anemoner, calla og astrantia. Buketten kan vælges i forskellige størrelser, og vi kan hos Binderiet også sørge for at fx brudgommens knaphulsbuket, borddekorationerne til middagen og brudepigernes buketter matcher brudebuketten.

Find din perfekte brudebuket

Hos Binderiet binder vi rigtig mange forskellige slags brudebuketter, og vi har mange års erfaring indenfor dette. Vi er helt med på, at brudebuketten er en vigtig del, og at denne skal være helt speciel og perfekt til jeres store dag! Læs mere om blomster til bryllup og få inspiration her. 
 

Fejr kærlighedens dag

Roser er et klassisk valg i brudebuketten med sine sprudlende og fortryllende blomsterkrone. Oftest bliver roser forbundet med kærlighed og romantik, hvorfor det derfor er et oplagt valg at pynte brudebuketten med denne. Vi har pyntet buketten med roser i en dyb rød nuance, der emmer af kærlighed.

De romantiske roser er blandet med lyserøde lisianthus, som er let at forveksle med rosen, dog dufter lisianthus ikke ligesom andre blomster - hvilket er en fordel i diverse buketter, så der ikke er mikset forskellige dufte sammen, som ikke komplimenterer hinanden.

Brudebuketten har også en anden storfavorit - her taler vi selvfølgelig om nelliken, der med sin yndefulde blomst sprudler i buketten. Her har vi benyttet en pink nuance, som giver lidt ekstra spil til rosens røde farve samt lisianthus’ lyserøde farve.

Fyldig brudebuket
 
Fyldig brudebuket

Populært i brudebuketter

En blomst der skaber liv i buketten er calla, som også er en populær og anderledes blomst i brudebuketter. Udover calla har vi også pyntet med franske anemoner og den luftige og elegante blomst astrantia, som sørger for ekstra fyldige i buketten.

Til at fremhæve farverne i buketten har vi tilføjet grønt, som sætter fokus på blomsternes smukke farver. Her har vi brugt voksblomster og eucalyptusgrene. Eucalyptusplanten er meget elegant, og er på det seneste blevet en plante man også ser i rigtig mange hjem. Den er enkel, og ser rigtig godt ud både som plante og i buketter.

Blomster har forskellige betydninger, og er dette noget som du går op i til dit bryllup, så står vi hos Binderiet klar til at vejlede dig, så du får lige præcis de blomster, farver og størrelse på brudebuketten, som du ønsker. Det kan være hårdt at vælge en brudebuket, men fortvivl ikke - Vi hos Binderiet vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette og perfekte buket. Kontakt os gerne på 45 42 12 51 og få et uforpligtende tilbud.