Flere visninger


Havebuket

650,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

650,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

Fantastisk havebuket i lilla, grønne og sarte nuancer. Bundet med lilla lisianthus, lys rose, karse, alchemille og hjertegræs. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Yderst festlig havebuket til at pifte hjemmet op med. Vi har bundet den lilla lisianthus og lyse roser samt blandet karse, alchemille og hjertegræs i for at tilføje grønlige nuancer, som giver denne havebuket det sidste friske pust.

Byd haven indenfor

En havebuket til at pynte og friske hjemmet op med. Binderiets havebuket vil især se godt ud i en hvid eller gennemsigtig vase, hvor buketten kommer i fokus. Sæt den i stuen, i entreen eller måske på badeværelset for at lukke forårs og sommerstemningen ind i dit hjem. Vi har også en blandet rosenbuket og den farverige havebuket alkymisten, som er i de mere orange, rosa og gule farver, som også uden tvivl vil friske hjemmet op. 

Lilla nuancer pifter hjemmet op

Vores havebuket er bundet med lilla lisianthus, som også kaldes Eustoma. Lisianthus minder meget om den populære og anerkendte rose, som vi også har anvendt i denne buket. Vi har brugt lilla lisianthus for at give buketten et pift af farver - lilla er nemlig en farve, som du oftest finder på blomster og planter i haven.

Vi har bundet roser ind i buketten også, hvor vi har valgt sarte og lyse farver. På den måde giver rosen fylde i buketten, men tager ikke fokus fra den lilla lisianthus, men derimod komplimenterer den den lilla blomst.

Til at pynte havebuketten yderligere har vi blandt andet tilføjet stinkende karse, som findes mange steder i Danmark. Stinkende karse har en meget kraftig duft, og går også under betegnelsen ukrudt - men den er meget anvendelig i buketter og pynter rigtig godt i dem, da den giver fylde uden at være dominerende i forhold til blomsterne.

Havebuket
 
Havebuket

Charmerende blomsterbuket

Dernæst har vi brugt alchemille, som vi i Binderiet også bruger i brudebuketter for at give fylde til buketten. Alchemille går på dansk også under navnet Løvefod, og er den blomst som findes i stauder i haven. Derfor er den helt oplagt at binde med i havebuketten, da den giver en fin og meget luftig kontrast til især lilla, som lisianthus-blomsterne i havebuketten er. Achmille har en lang blomstringsperiode, og holder derfor rigtig godt - hvis du vander og plejer den godt. Læs eventuelt vores råd om pleje og pasning af buketter.

Til sidst har vi brugt hjertegræs i havebuketten. Hjertegræs er som navnet lyder en græsart, som gør sig rigtig godt i blomsterbuketter. Den har små grønne blomster, der spirer i juni-juli. Dens græsaks er hjerteformede, hvilket er derfor den har fået navnet hjertegræs. Yderst charmerende plante at pynte en havebuket med, som er med til at give det sidste til det færdige resultat.