Flere visninger


  SE VIDEO: Hvad koster en brudebuket?

Hvid brudebuket m. hæng

1.500,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

1.500,00 kr
Fantastisk og smuk brudebuket med hæng i hvide nuancer. En brudebuket der vil fuldende ethvert brudelook. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Hos Binderiet laver vi brudebuketter til alle slags bryllupper, og denne fantastiske hvide vandfaldsbuket er meget populær. Vi har bundet den med skønne velduftende liljer, roser, veronica, hjertegræs, brudeslør, lisianthus og helleborus - alle i hvide nuancer, som giver et klassisk og elegant udtryk.

Typer af brudebuketter

Der findes mange typer af brudebuketter, og de kan designes på en lang række af måder, så du kan få en brudebuket der falder i netop din smag. De meste populære designs indenfor brudebuketter er blandt andet vandfaldsbuketten, som skaber stort fokus med sine dramatiske hængende gardin af skønne blomster. Ligeledes er der også den runde posy buket, håndbundne buketter, nosegay buketter, pomanderbuketter osv. Læs mere om typer af brudebuketter, hvor vi uddyber de forskellige buketter, og giver inspiration til din kommende brudebuket.

Priser på brudebuketter

Der er forskellige faktorer der spiller ind når det kommer til dette. Hvilke blomster skal benyttes, hvor specielle er disse blomster og hvilken sæson blomstrer de i? Hvor stor skal buketten være, og hvor mange blomster der skal i den? Hvilken udformning skal den have? Og sådan kunne vi blive ved. Overordnet kommer det an på selve blomsterne, størrelsen og tidsressourcerne på buketten. Skal vi hjælpe dig med at sammensætte den helt perfekte brudebuket, så kan du kontakte os allerede i dag på 45 42 12 51, hvor vi står klar til at hjælpe dig med blomster til din helt specielle anledning.