Flere visninger


Hvid knaphulsbuket

75,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

75,00 kr
Hvid, enkel og elegant knaphulsbuket til bryllup. Vi har bundet den med en hvid rose, brudeslør og alchemilla. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Rosen er en fortryllende og meget elegant blomst, som både er et klassisk valg i brudebuketten - men også i knaphulsbuketten. Roser er oftest forbundet med romantik, og derfor er det et oplagt valgt at benytte denne til at pryde knaphulsbuketten. Roser kommer i mange arter, størrelser, farver og varianter, og vi har i denne knaphulsbuket valgt en hvid rose.

Den hvide rose bliver blandt andet komplimenteret af alchemilla, som hører til rosenfamilien og som også kaldes Løvefod. Løvefodens blomster er gulgrønne og sidder i de små fineste kvaste, og skaber en kontrast til den hvide rose.

Til sidst har vi også benyttet hvid brudeslør. Brudeslør er en meget elegant blomst, som som navnet lyder, ligner brudeslør. Blomsterne sidder i løse og store skærme, og er helt små og hvide, hvilket gør det til en let blomst. Brudesløret tilføjer ekstra fylde til knaphulsbuketten uden at tage fokus fra den store hvide rose i midten. 

Hvilken knaphulsbuket skal jeg vælge?

Først og fremmest skal buketten tilpasses brylluppets tema samt koordineres med det tøj, som du som brudgom har på. Derfor skal du først fastlægge; skal knaphulsbuketten matche temaet? og hvilken tøj skal du have på til brylluppet?

Blomster og blomstens farve kan også spille en rolle, da både blomster og farver har forskellig symbolik og betydninger. Vi i Binderiet vil gerne hjælpe jer til at udvælge både den perfekte brudebuket og knaphulsbuket, som symboliserer præcis dét som I har tænkt jer samt sørge for at de valgte blomster er en god kombination.

Kontakt os allerede i dag, og vi vil helt uforpligtende hjælpe jer og guide jer til at udvælge blomsterne til jeres bryllup.

Udforsk knaphulsbuketterne

Du kan læse mere om knaphulsbuketter og traditionerne omkring dem, eller udforske vores smukke orange/hvide knaphulsbuket og vores blå knaphulsbuket.

Hvid knaphulsbuket