Flere visninger


  SE VIDEO: Hvad koster en brudepigebuket?

Klassisk brudepigebuket

250,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

250,00 kr
Klassisk brudepigebuket bundet af vidunderlige charmant roser i sart nuance. Helt ideel til det klassiske bryllup. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Klassisk og fantastisk brudepigebuket bundet af smukke charmant roser og beviklet med et fint hvidt matchende bånd.

Brudepigebuket traditioner

Det forventes af en brudepige, at hun skal hjælpe bruden med alt hvad hun har behov for. Men før i tiden var brudepigens opgaver af en helt anden karakter. En gammel skik dikterede nemlig, at brudepigerne skulle være klædt på samme måde som bruden, for at beskytte hende på vej til brudgommens landsby. Dette ville sikre, at tilnærmelser fra bejlere, som ville stjæle hendes kærlighed, kidnappe hende bruden eller stjæle hendes medgift, som blev transporteret sammen med hende. Medgiften kunne blandt andet bestå af penge eller ting som brudeparret kan få brug for i deres samliv. Du kan her læse mere om historien om brudepigebuketten.

Sådan vælger du brudepigebuket

Størrelse er en vigtig faktor når du skal vælge brudepigebuketten - og vi i Binderiet sørger for at tilpasse størrelsen på den alt efter hvem der skal bære den. Hvad enten om brudepigen er en 4-årig pige eller en voksen kvinde, så sørger vi for at størrelsen og grebet på selve brudepigebuketten er tilpasset. Kontakt os allerede i dag på 45 42 12 51 , hvis vi skal vejlede og guide dig til at sammensætte blomster til dit bryllup.