COVID-19 status
Vi binder og leverer pt. blomster som normalt, dog med den lille undtagelse, at vi nu stiller blomsterne hos modtageren og ikke overlevere dem i hånden. Vi skal alle passe godt på hinanden


Flere visninger


  SE VIDEO: Hvad koster en brudepigebuket?

Klassisk brudepigebuket

250,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Klassisk brudepigebuket bundet af vidunderlige charmant roser i sart nuance. Helt ideel til det klassiske bryllup. Læs mere...

* Påkrævede felter

250,00 kr
  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Klassisk og fantastisk brudepigebuket bundet af smukke charmant roser og beviklet med et fint hvidt matchende bånd.

Brudepigebuket traditioner

Det forventes af en brudepige, at hun skal hjælpe bruden med alt hvad hun har behov for. Men før i tiden var brudepigens opgaver af en helt anden karakter. En gammel skik dikterede nemlig, at brudepigerne skulle være klædt på samme måde som bruden, for at beskytte hende på vej til brudgommens landsby. Dette ville sikre, at tilnærmelser fra bejlere, som ville stjæle hendes kærlighed, kidnappe hende bruden eller stjæle hendes medgift, som blev transporteret sammen med hende. Medgiften kunne blandt andet bestå af penge eller ting som brudeparret kan få brug for i deres samliv. Du kan her læse mere om historien om brudepigebuketten.

Sådan vælger du brudepigebuket

Størrelse er en vigtig faktor når du skal vælge brudepigebuketten - og vi i Binderiet sørger for at tilpasse størrelsen på den alt efter hvem der skal bære den. Hvad enten om brudepigen er en 4-årig pige eller en voksen kvinde, så sørger vi for at størrelsen og grebet på selve brudepigebuketten er tilpasset. Kontakt os allerede i dag på 45 42 12 51 , hvis vi skal vejlede og guide dig til at sammensætte blomster til dit bryllup. 
 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 15:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.