Flere visninger


Blå knaphulsbuket

75,00 kr
Forventet leveringstid: Bestilles min. 3 dage i forvejen
Nydelig blålig knaphulsbuket til bryllup, som vi har bundet med ridderspore, statice og alchemilla. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

* Påkrævede felter

75,00 kr


Bemærk: Vi leverer kun blomster til bryllupper i Storkøbenhavn.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Den farverige knaphulsbuket sætter prikken over i’et til jakkesættet til jeres bryllup. Vi har bundet den med ridderspore, som har en flot dyb blå nuance, som intensiverer hele buketten. Det botaniske navn for ridderspore er Delphinium, hvilket hentyder til, at blomsten skulle ligne en delfin i en delvist udfoldet tilstand. Ridderspore er i høj grad en imponerende og meget elegant plante, som også anses for at være staudebedets mest statelige plante.

Dernæst har vi tilføjet statice, som også kaldes hindebæger. Statice er en tætblomstreret blomst, og blomsterskaftet er helt fri fra blade. Vi har benyttet dem i en sart lyserød farve, som komplimenterer den blå ridderspore.

Til sidst har vi tilføjet alchemilla for at give det sidste fylde til brystbuketten. Alchemilla går også under navnet Løvefod, og hører til rosenfamilien. Planten er især kendt for sine flotte og store rosetblade, som findes i adskillige former og faconer. Vi har benyttet løvefodens blomster, som er gulgrønne, og sidder i små kvaste. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Hvem skal bære knaphulsbuketten?

Mange tænker, at blomster til bryllup kun er tiltænkt bruden og hendes buket og evt. udsmykning og dekoration af kirke/lokaler m.m., men til et traditionelt bryllup hører en knaphulsbuket til gommen også hjemme.

Ud over gommen, så laver vi også ofte små buketter til brudens far, gommens forlover, gommens far og til de nærmeste mandlige venner af brudeparret. Disse skal selvfølgelig matche, så der er en rød tråd.


Hvordan sidder knaphulsblomsten fast?

Knaphulsbuketter fastgøres altid lige over en mands hjerte, og er eksempelvis fast med en nål. Oftest bliver buketten bundet sammen med en speciel nål, som netop gør det muligt at placere den lige præcis hvor man ønsker det på gommens revers eller brystlomme. Nålen bliver gemt bag buketten, så andre ikke kan se den. På den måde får knaphulsbuketten den fulde synlighed og fokus.


Lav selv din knaphulsbuket

Vi i Binderiet vil rigtig gerne være med til at gøre jeres særlige dag helt speciel. I kan selv ønske blomster til både brudebuket og knaphulsbuketter, og vi står klar til at hjælpe jer med at matche og harmonere blomsterne på bedste vis. Kontakt os på 45 42 12 51.

Blå knaphulsbuket