Flere visninger


  SE VIDEO: Hvad koster en brudebuket?

Lys brudebuket med bonderoser

1.995,00 kr
Forventet leveringstid: Bestilles min. 3 dage i forvejen
Bemærk venligst: Denne brudebuket skal forespørges, da den er sæsonafhængig pga. bonderoserne.

Klassisk, smuk og elegant brudebuket i sarte og lyse farver. Buketten er bundet af bonderoser i forskellige nuancer, både som næsten udsprungne og udsprungede for at give den helt perfekte variation. Læs mere...

* Påkrævede felter

1.995,00 kr


Bemærk: Vi leverer kun blomster til bryllupper i Storkøbenhavn.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Dette er en meget klassisk, ren og elegant brudebuket, som er meget populær. Helt forståeligt! Dens elegance passer perfekt til både den klassiske hvide brudekjole og til omgivelserne. Bonderosen, som også kaldes Pæon, er et helt oplagt valg til brudebuketten - den er enkel, fyldig og emmer af elegance.

Brudebuketten er vigtig

Hos Binderiet binder vi rigtig mange forskellige slags brudebuketter, og vi har mange års erfaring indenfor dette. Vi er helt med på, at brudebuketten er en vigtig del, og at denne skal være helt speciel og perfekt til jeres store dag! Vi har blandt andet også denne Rosa brudebuket, som har en anelse flere farver, og er pyntet med sæsonens grønt. Kun fantasien sætter grænser for din buket, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde buketten!

Pæoner - en favorit

Pæoner er især en favorit at anvende i brudebuketter på grund af deres meget smukke kronblade. Blomsten giver fylde og volumen, og så dufter den helt fantastisk! De er et rigtig godt alternativ til den velkendte rose, som også er en af favoritterne når det kommer til brudebuketter. 
 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Guide til brudebuketten

Vi hos Binderiet vil meget gerne rådgive og vejlede jer til at finde den perfekte brudebuket til netop jeres store dag. Vi har mange års erfaring indenfor dekorationer, buketter og pyntning til bryllup, og vi står altid klar til at guide og rådgive jer.

Der er mange typer af brudebuketter, og de kan designes på en lang række forskellige måder. Heriblandt eksempelvis har vi vandfaldsbuketten, den runde posy buket, håndbundne buketter og nosegay buketter.

Det vigtigste er dens overordnede design og form, som du skal fokusere på når du udvælger din brudebuket. Er du helt på bar bund, eller mangler hjælp til at fuldende din drøm - så er hjælpen nær hos Binderiet.

Lys brudebuket med bonderoser
 
Lys brudebuket med bonderoser

Bryllup og udsmykninger

Når du vælger din brudebuket, skal du selvfølgelig tage højde for om den passer til brylluppets tema. Vi hjælper også gerne med at udvælge blomster til dekorationer, pynt af bryllupskagen eller dekoration af transportmidlet, som I skal køre i fra kirken af. En rød tråd mellem disse elementer vil uden tvivl gøre jeres fortryllende dag flottere og harmonisk.

Vi har blandt andet dekoreret denne smukke bryllupskage med bonderoser blandet med roser. Alt sammen i stil og samme farvenuancer som brudebuketten for at holde den røde tråd og fuldende brylluppets tema til sit yderste.

Blomster har forskellige betydninger, så hvis dette er noget du går op i, står vi hos Binderiet klar til at vejlede dig, så du får lige præcis de blomster, farver og størrelse på brudebuketten, som du ønsker. Det kan være hårdt at vælge en brudebuket, men fortvivl ikke - Vi hos Binderiet vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette og perfekte buket. Kontakt os gerne, eller læs mere om brudebuketter.