Flere visninger


  SE VIDEO: Hvad koster en brudebuket?

Lys brudebuket med bonderoser

1.995,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

1.995,00 kr
Bemærk venligst: Denne brudebuket skal forespørges, da den er sæsonafhængig pga. bonderoserne.

Klassisk, smuk og elegant brudebuket i sarte og lyse farver. Buketten er bundet af bonderoser i forskellige nuancer, både som næsten udsprungne og udsprungede for at give den helt perfekte variation. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Dette er en meget klassisk, ren og elegant brudebuket, som er meget populær. Helt forståeligt! Dens elegance passer perfekt til både den klassiske hvide brudekjole og til omgivelserne. Bonderosen, som også kaldes Pæon, er et helt oplagt valg til brudebuketten - den er enkel, fyldig og emmer af elegance.

Brudebuketten er vigtig

Hos Binderiet binder vi rigtig mange forskellige slags brudebuketter, og vi har mange års erfaring indenfor dette. Vi er helt med på, at brudebuketten er en vigtig del, og at denne skal være helt speciel og perfekt til jeres store dag! Vi har blandt andet også denne Rosa brudebuket, som har en anelse flere farver, og er pyntet med sæsonens grønt. Kun fantasien sætter grænser for din buket, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde buketten!

Pæoner - en favorit

Pæoner er især en favorit at anvende i brudebuketter på grund af deres meget smukke kronblade. Blomsten giver fylde og volumen, og så dufter den helt fantastisk! De er et rigtig godt alternativ til den velkendte rose, som også er en af favoritterne når det kommer til brudebuketter. 
 

Guide til brudebuketten

Vi hos Binderiet vil meget gerne rådgive og vejlede jer til at finde den perfekte brudebuket til netop jeres store dag. Vi har mange års erfaring indenfor dekorationer, buketter og pyntning til bryllup, og vi står altid klar til at guide og rådgive jer.

Der er mange typer af brudebuketter, og de kan designes på en lang række forskellige måder. Heriblandt eksempelvis har vi vandfaldsbuketten, den runde posy buket, håndbundne buketter og nosegay buketter.

Det vigtigste er dens overordnede design og form, som du skal fokusere på når du udvælger din brudebuket. Er du helt på bar bund, eller mangler hjælp til at fuldende din drøm - så er hjælpen nær hos Binderiet.

Lys brudebuket med bonderoser
 
Lys brudebuket med bonderoser

Bryllup og udsmykninger

Når du vælger din brudebuket, skal du selvfølgelig tage højde for om den passer til brylluppets tema. Vi hjælper også gerne med at udvælge blomster til dekorationer, pynt af bryllupskagen eller dekoration af transportmidlet, som I skal køre i fra kirken af. En rød tråd mellem disse elementer vil uden tvivl gøre jeres fortryllende dag flottere og harmonisk.

Vi har blandt andet dekoreret denne smukke bryllupskage med bonderoser blandet med roser. Alt sammen i stil og samme farvenuancer som brudebuketten for at holde den røde tråd og fuldende brylluppets tema til sit yderste.

Blomster har forskellige betydninger, så hvis dette er noget du går op i, står vi hos Binderiet klar til at vejlede dig, så du får lige præcis de blomster, farver og størrelse på brudebuketten, som du ønsker. Det kan være hårdt at vælge en brudebuket, men fortvivl ikke - Vi hos Binderiet vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette og perfekte buket. Kontakt os gerne, eller læs mere om brudebuketter.