Flere visninger


  SE VIDEO: Hvad koster en brudepigebuket?

Lyserød brudepigebuket

200,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

200,00 kr
Fin lyserød brudepigebuket bundet af skønne grenroser og pyntet med grøn pistace for at give den lidt ekstra fylde og spil til blomstens farve. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Nydelig og fin brudepigebuket i lyserøde farver. Vi har bundet den med grenroser og piftet den op med grønt i form af pistace for at give blomsternes farve modspil og fremhæve dem.

Brudepigebuketten

Vi hos Binderiet ved godt, at det kan være overvældende at finde blomster til brudepigernes buket, således at den også matcher deres kjole og ligeledes også trækker en direkte rød tråd til brudebuketten.

Er du selv en kommende brud, som bekymrer dig om hver eneste detalje til dit bryllup, så er én af de ting, som du har på toppen af listen også den buket, som dine brudepiger skal bære. Brudepigerne vil jo være til stede på bryllupsbillederne, som eksisterer for evigt, og derfor er det også vigtigt at buketten matcher brylluppets overordnede tema.

Hos Binderiet hjælper vi dig med at få styr på alle disse detaljer. Vi er ikke bange for at gå i dybden med alle de små detaljer og sørge for, at du får den blomsterløsning, der matcher jeres behov og budget. Kontakt os på 45 42 12 51 , og vi står klar til at vejlede og guide dig til at sammensætte blomster til dit bryllup.