Flere visninger


Orange/hvid knaphulsbuket

75,00 kr
Forventet leveringstid: Bestilles min. 3 dage i forvejen
Sprudlende og fin knaphulsbuket i orange og hvide nuancer. Vi har bundet den med olivengrene, statice, solemio nellike og asclepias. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

* Påkrævede felter

75,00 kr


Bemærk: Vi leverer kun blomster til bryllupper i Storkøbenhavn.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Orange og hvid knaphulsbuket/brystbuket lige til at pifte jakkesættet op. Vi har bundet den asclepias, olivengrene, statice og solemio nellike.

Asclepias, Silkeplante, er en blomsterart, hvor stængler samt blade er hårløse. På den måde kommer der mest fokus på blomsten. Denne har vi blandet med solemio nellike og stacie, som også kaldes hindebæger. Blomsterskaftet er bladløst, og blomsterne sidder i en tætblomstret top. Til sidst har vi pyntet med flotte grønne olivengrene, som sætter de farverige blomster endnu mere i fokus. Går man tilbage til oldtidens Grækenland var olivengrene et symbol på fred og lykke.

Knaphulsbuketten til dig

Vi kan hos Binderiet sammensætte hvilken som helst knaphulsbuket til jer, således den også matcher og harmonerer med brudebuketten helt perfekt. Overordnet kan vi benytte alle slags blomster, så længe de ikke er for store. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Knaphulsbuket traditioner

Det er ikke kun bruden, der skal bære blomster til bryllup. Til et traditionelt bryllup har brudgommen nemlig også en knaphulsbuket, som gerne matcher brudebuketten, således der er en rød tråd. I forbindelse med brudgommens knaphulsbuket, laver vi ofte også små buketter til brudens far, gommens far, gommens forlover samt de nærmeste mandlige venner af brudeparret.

Selve traditionen om at bære blomster til bryllup går helt tilbage til gamle civilisationer som oldtidens egyptiske imperium eller aztekernes betagende rige, og var ikke altid forbeholdt særlige lejligheder som fx bryllup og begravelser. Det menes desuden også, at traditionen med disse brystbuketter foregik på slagmarker i England, hvor hver side havde hver deres farve, så de kunne skelne venner og fjender fra hinanden.

Hvor placeres knaphulsbuketten?

Knaphulsbuketten placeres på den øvre del af mandens bryst, hvilket oftest er i en jakkelomme på blazeren eller i nærheden af mandens hals på kraven. Oftest er buketten bundet sammen med en speciel nål, som gør det muligt at placere den, hvor man ønsker på gommens revers eller på den lille brystlomme.

Nålen gemmes bag buketten, og sættes nemt på gommens revers. På den måde undgår du, at andre kan se nålen, og at knaphulsbuketten får den fulde synlighed.

Lav selv din knaphulsbuket

Vi i Binderiet vil rigtig gerne være med til at gøre jeres særlige dag helt speciel. I kan selv ønske blomster til både brudebuket og knaphulsbuketter, og vi står klar til at hjælpe jer med at matche og harmonere blomsterne på bedste vis. Kontakt os på 45 42 12 51.

Orange/hvid knaphulsbuket