Flere visninger


Orange/hvid knaphulsbuket

75,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

75,00 kr
Sprudlende og fin knaphulsbuket i orange og hvide nuancer. Vi har bundet den med olivengrene, statice, solemio nellike og asclepias. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Orange og hvid knaphulsbuket/brystbuket lige til at pifte jakkesættet op. Vi har bundet den asclepias, olivengrene, statice og solemio nellike.

Asclepias, Silkeplante, er en blomsterart, hvor stængler samt blade er hårløse. På den måde kommer der mest fokus på blomsten. Denne har vi blandet med solemio nellike og stacie, som også kaldes hindebæger. Blomsterskaftet er bladløst, og blomsterne sidder i en tætblomstret top. Til sidst har vi pyntet med flotte grønne olivengrene, som sætter de farverige blomster endnu mere i fokus. Går man tilbage til oldtidens Grækenland var olivengrene et symbol på fred og lykke.

Knaphulsbuketten til dig

Vi kan hos Binderiet sammensætte hvilken som helst knaphulsbuket til jer, således den også matcher og harmonerer med brudebuketten helt perfekt. Overordnet kan vi benytte alle slags blomster, så længe de ikke er for store. 

Knaphulsbuket traditioner

Det er ikke kun bruden, der skal bære blomster til bryllup. Til et traditionelt bryllup har brudgommen nemlig også en knaphulsbuket, som gerne matcher brudebuketten, således der er en rød tråd. I forbindelse med brudgommens knaphulsbuket, laver vi ofte også små buketter til brudens far, gommens far, gommens forlover samt de nærmeste mandlige venner af brudeparret.

Selve traditionen om at bære blomster til bryllup går helt tilbage til gamle civilisationer som oldtidens egyptiske imperium eller aztekernes betagende rige, og var ikke altid forbeholdt særlige lejligheder som fx bryllup og begravelser. Det menes desuden også, at traditionen med disse brystbuketter foregik på slagmarker i England, hvor hver side havde hver deres farve, så de kunne skelne venner og fjender fra hinanden.

Hvor placeres knaphulsbuketten?

Knaphulsbuketten placeres på den øvre del af mandens bryst, hvilket oftest er i en jakkelomme på blazeren eller i nærheden af mandens hals på kraven. Oftest er buketten bundet sammen med en speciel nål, som gør det muligt at placere den, hvor man ønsker på gommens revers eller på den lille brystlomme.

Nålen gemmes bag buketten, og sættes nemt på gommens revers. På den måde undgår du, at andre kan se nålen, og at knaphulsbuketten får den fulde synlighed.

Lav selv din knaphulsbuket

Vi i Binderiet vil rigtig gerne være med til at gøre jeres særlige dag helt speciel. I kan selv ønske blomster til både brudebuket og knaphulsbuketter, og vi står klar til at hjælpe jer med at matche og harmonere blomsterne på bedste vis. Kontakt os på 45 42 12 51.

Orange/hvid knaphulsbuket