Flere visninger


  SE VIDEO: Hvornår skal jeg bestille brudebuket?

Rød/hvid brudebuket

1.200,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

1.200,00 kr
Skøn rød/hvid brudebuket der emmer af elegance og romantik - en helt perfekt brudebuket til jeres store dag. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

En fantastisk brudebuket i røde og hvide nuancer. Vi har bundet buketten med romantiske fyldige røde roser, calla, brudeslør, peon, astilbe og cosmo samt pyntet med grønt i form af ruskus og eucalyptus, som fremhæver blomsternes fine farver.

Hvilken brudebuket skal jeg vælge?

Brudebuketten er det ultimative bryllupstilbehør og bør komplimentere og harmonere med din kjole uden at overskygge den. Overordnet plejer vi at sige "jo større kjole, jo større buket". En enkel og elegant kjole ser godt ud med en enkelt lilje, mens en fuld, detaljeret kjole passer godt sammen med en større buket med blandede blomster. Du bør også bestemme, hvordan du vil have din brudebuket til at se ud i dine bryllupsbilleder, for er din kjole uden yderligere farver (end hvid) vil en hvid buket ikke skille sig ud.

Derfor kan denne skønne brudebuket i røde og hvide nuancer være et oplagt valg. Den sprudler både med farver, emmer af elegance samt indeholder blomsten som symboliserer romantik og kærlighed - nemlig rosen. At vælge din brudebuket er ikke en triviel opgave - der er masser af detaljer at overveje - kjole, brylluppets farvetema, ceremonien, etnisk tradition, personlige præferencer m.m. At vælge den rigtige buket er hårdt, men med Binderiet ved din side undgår du panik. Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på blomster til jeres bryllup.