Flere visninger


  SE VIDEO: Hvornår skal jeg bestille brudebuket?

Rosa brudebuket

995,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

995,00 kr
Yderst smuk brudebuket bundet af forskellige roser i sarte farver, lyserød lisianthus og euphorbia diamond frost. Binderiet vil gerne være med til at gøre din dag helt speciel! Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Hos Binderiet binder vi mange forskellige slags brudebuketter, hvor denne rosa brudebuket i sarte farver er blandt favoritterne. De sarte rosa og lyserøde farver er dæmpede og tager ikke fokus fra selve bruden - men komplimenter derimod både brudekjolen og omgivelserne.

Perfekt til bryllup

Vi har mange års erfaring med at binde brudebuketter, og vi ved at brudebuketten skal være speciel og helt perfekt til jeres store dag. Roserne symboliserer romantikken, og de lyserøde lisianthus og euphorbia diamond frost sørger for at fuldende buketten til sit yderste. Vi har eksempelvis denne flotte lyse brudebuket, hvis farverne skal være endnu sartere. Du kan selvfølgelig også sammensætte din helt egen brudebuket hos os i Binderiet - vi står klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis.

Typer af brudebuketter

Der findes mange forskellige typer af brudebuketter heriblandt vandfaldsbuketten, den runde posy buket, håndbundne buketter, nosegay buketter og pomanderbuketter. Brudebuketten skal selvfølgelig også matche resten af brylluppets tema med blomsterdekoration, knaphulsbuket m.m. Kontakt os gerne, og vi vil gerne hjælpe dig med rådgive og vejlede dig til hvilke farver og blomster der passer bedst til hinanden. 
 

Fortryllende bryllupsdag

Fortryllende og elegante roser - et klassisk valg i brudebuketten. Roser bliver oftest forbundet med romantik, og er derfor et helt oplagt valg til at pynte brudebuketten med. Roser kommer i mange størrelser, farver og varianter, og vi har i denne brudebuket brugt forskellige slags roser i sarte rosa farver, som ikke tager for meget fokus fra brudekjolen - og dig.

De romantiske roser er blandet med lyserøde lisianthus, som også går under navnet Eustoma. Lisianthus er lidt at forveksle med rosen, men lisianthus dufter ikke ligesom andre blomster - hvilket er en fordel i diverse buketter, så der ikke er mikset forskellige dufte sammen, som ikke komplimenterer hinanden. Blomsten kan få helt op til 7 cm store blomster, og fås i blandt andet koral, røde og hvide farver - hvor vi i denne brudebuket har valgt at benytte dem i lyserøde for at fuldende brudetemaet.

Rosa brudebuket
 
Rosa brudebuket

Den perfekte brudebuket

Euphorbia diamond frost har vi ligeledes tilføjet til brudebuketten for at pynte den lidt ekstra. Euphorbia diamond frost er en meget letanvendelig og fin sommerplante med blomster i hvide nuancer - meget yndig i en brudebuket. Det er en meget elegant blomst, som gør sig godt i brudebuketten grundet dens lette udtryk med tynde gren og luftige hvide blomster. Den fylder ikke for meget i buketten, men sørger stadig for at pynte buketten og gøre den speciel.

Når du vælger din brudebuket, skal du selvfølgelig tage højde for om den passer til brylluppets tema, til din brudekjole og til dig. Blomster har forskellige betydninger, så hvis dette er noget du går op i, står vi hos Binderiet klar til at vejlede dig, så du får lige præcis de blomster, farver og størrelse på brudebuketten, som du ønsker. Det kan være hårdt at vælge en brudebuket, men fortvivl ikke - Vi hos Binderiet vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette og perfekte buket. Kontakt os gerne, eller læs mere om brudebuketter.