Flere visninger


  SE VIDEO: Hvornår skal jeg bestille brudebuket?

Rosa brudebuket

995,00 kr
Forventet leveringstid: Bestilles min. 3 dage i forvejen
Yderst smuk brudebuket bundet af forskellige roser i sarte farver, lyserød lisianthus og euphorbia diamond frost. Binderiet vil gerne være med til at gøre din dag helt speciel! Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

* Påkrævede felter

995,00 kr


Bemærk: Vi leverer kun blomster til bryllupper i Storkøbenhavn.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Hos Binderiet binder vi mange forskellige slags brudebuketter, hvor denne rosa brudebuket i sarte farver er blandt favoritterne. De sarte rosa og lyserøde farver er dæmpede og tager ikke fokus fra selve bruden - men komplimenter derimod både brudekjolen og omgivelserne.

Perfekt til bryllup

Vi har mange års erfaring med at binde brudebuketter, og vi ved at brudebuketten skal være speciel og helt perfekt til jeres store dag. Roserne symboliserer romantikken, og de lyserøde lisianthus og euphorbia diamond frost sørger for at fuldende buketten til sit yderste. Vi har eksempelvis denne flotte lyse brudebuket, hvis farverne skal være endnu sartere. Du kan selvfølgelig også sammensætte din helt egen brudebuket hos os i Binderiet - vi står klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis.

Typer af brudebuketter

Der findes mange forskellige typer af brudebuketter heriblandt vandfaldsbuketten, den runde posy buket, håndbundne buketter, nosegay buketter og pomanderbuketter. Brudebuketten skal selvfølgelig også matche resten af brylluppets tema med blomsterdekoration, knaphulsbuket m.m. Kontakt os gerne, og vi vil gerne hjælpe dig med rådgive og vejlede dig til hvilke farver og blomster der passer bedst til hinanden. 
 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Fortryllende bryllupsdag

Fortryllende og elegante roser - et klassisk valg i brudebuketten. Roser bliver oftest forbundet med romantik, og er derfor et helt oplagt valg til at pynte brudebuketten med. Roser kommer i mange størrelser, farver og varianter, og vi har i denne brudebuket brugt forskellige slags roser i sarte rosa farver, som ikke tager for meget fokus fra brudekjolen - og dig.

De romantiske roser er blandet med lyserøde lisianthus, som også går under navnet Eustoma. Lisianthus er lidt at forveksle med rosen, men lisianthus dufter ikke ligesom andre blomster - hvilket er en fordel i diverse buketter, så der ikke er mikset forskellige dufte sammen, som ikke komplimenterer hinanden. Blomsten kan få helt op til 7 cm store blomster, og fås i blandt andet koral, røde og hvide farver - hvor vi i denne brudebuket har valgt at benytte dem i lyserøde for at fuldende brudetemaet.

Rosa brudebuket
 
Rosa brudebuket

Den perfekte brudebuket

Euphorbia diamond frost har vi ligeledes tilføjet til brudebuketten for at pynte den lidt ekstra. Euphorbia diamond frost er en meget letanvendelig og fin sommerplante med blomster i hvide nuancer - meget yndig i en brudebuket. Det er en meget elegant blomst, som gør sig godt i brudebuketten grundet dens lette udtryk med tynde gren og luftige hvide blomster. Den fylder ikke for meget i buketten, men sørger stadig for at pynte buketten og gøre den speciel.

Når du vælger din brudebuket, skal du selvfølgelig tage højde for om den passer til brylluppets tema, til din brudekjole og til dig. Blomster har forskellige betydninger, så hvis dette er noget du går op i, står vi hos Binderiet klar til at vejlede dig, så du får lige præcis de blomster, farver og størrelse på brudebuketten, som du ønsker. Det kan være hårdt at vælge en brudebuket, men fortvivl ikke - Vi hos Binderiet vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette og perfekte buket. Kontakt os gerne, eller læs mere om brudebuketter.