Flere visninger


  SE VIDEO: Hvornår skal jeg bestille brudebuket?

Sprudlende brudebuket

1.000,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage

* Påkrævede felter

1.000,00 kr
En sprudlende brudebuket der emmer af liv og glade dage - pift brudekjolen op med denne skønne buket. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

En sprudlende brudebuket til jeres store dag. Vi har bundet denne brudebuket af calla, scabiosa, astrantia, efeu, eucalyptus, hypericum og gerbera. Den sortfarvede calla skaber liv i buketten, og er i høj grad en populær, men også anderledes blomst i brudebuketter. Den sorte blomst har vi kombineret med skønne astrantia, scabiosa, hypericum og gerbera i lillae nuancer, som giver en anelse mere farve til buketten.

Til sidst har vi pyntet buketten med grønt i form af efeu og eucalyptus for at fuldende brudebuketten samt fremhæve blomsternes farver. Denne skønne brudebuket står især godt til havebryllupper, men også helt klassiske bryllupper, hvor den pifter den fine hvide brudekjole op med sit sprudlende og festlige udtryk.

Find din perfekte brudebuket

Hos Binderiet binder vi rigtig mange forskellige slags brudebuketter, og vi har mange års erfaring indenfor dette. Vi er helt med på, at brudebuketten er en vigtig del, og at denne skal være helt speciel og perfekt til jeres store dag! Læs mere om blomster til bryllup og få inspiration her.

Blomster har forskellige betydninger, og er dette noget som du går op i til dit bryllup, så står vi hos Binderiet klar til at vejlede dig, så du får lige præcis de blomster, farver og størrelse på brudebuketten, som du ønsker. Det kan være hårdt at vælge en brudebuket, men fortvivl ikke - Vi hos Binderiet vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette og perfekte buket. Kontakt os gerne på 45 42 12 51 og få et uforpligtende tilbud.