Julebuketter og juledekorationer

Her finder du de skønneste buketter til julearrangementer, dørkranse, adventskranse og dekorationer og meget mere. Læs mere om blomster og dekorationer til jul.

Sorter faldende FILTER

Sorter faldende FILTER

Jul - Del en varm tanke med dem du holder af

 

Julen er hjerternes fest - og blomster og dekorationer er den skønneste måde at skabe julestemning, der samtidigt også pynter og skaber glæde i december. Hos Binderiet finder du et stort udvalg af fine buketter til julearrangementer, dørkrans, adventskranse og dekorationer og meget mere.


En kærlig tanke der varmer

Er der noget bedre end at modtage en skøn buket fra en du har kær? Forkæl en du har kær og del en varm tanke med en du holder af med en flot buket i skønne farver i denne kolde vintertid.

Se eksempelvis vores vinterbuket i brændte farver, som emmer af december og jul. Vi har bundet den med gerbera, nelliker, skimmia, statice, santini og hypericum - en helt fortryllende vinterbuket i de rødlige nuancer, som uden tvivl vil sprede glæde og varme hos modtageren.

Husk også, at du kan tilføje en hilsen til buketten. Vi sørger for at skrive din hilsen på et fint kort, så modtageren kan se hvem, der forkæler dem.


Årets adventsdekoration og juledekoration

De fleste hjem i Danmark har enten en adventsdekoration eller et kalenderlys i december. Adventskransen er en juletradition, som omkring 1. verdenskrig kom til Danmark fra Tyskland. En adventskrans har fire lys, der hver især symboliserer de fire adventssøndage inden jul, og man tænder derved et lys hver søndag.

Hos Binderiet har vi adventskranse til enhver smag - vi har eksempelvis denne fine enkle adventsdekoration der med sin minimalistiske, naturlige og lyse farver passer ind i de fleste hjem. Er du til de mere traditionelle adventskranse, har vi også en klassisk adventskrans i naturmaterialer med lavgrene, kogler og kugler, som pynter fint.

Vi har også dette fine dekorative adventsfad i mørke naturlige farver, som vi har dekoreret fint med mos, kogler, blade, kugler, hortensia og stjerner. Vi har pyntet den med mørke lys fra Vance Kitira, som både er ose- og røgfrie.

Vance Kitira er kendt for at være sundere lys, så du kan tænde dem indendørs med god samvittighed. De indeholder ingen kræftfremkaldende stoffer, og er fremstillet af fødevaregodkendt paraffin og har en 100% bomuldsvæge fra USA.

Disse adventsdekorationer er helt perfekte til de kolde adventssøndage i december, hvor der skal hygges lidt ekstra.

Vi har også et stort udvalg af juledekorationer i forskellige farver og med forskellige farver af lys, så du frit kan vælge hvilken farve, der passer bedst ind i dit hjem. Vi har både traditionelle dekorationer, dekorationer i lerkrukker og på både sølv og guld fad, som alle er pyntet med fine kogler, der skaber en hyggelig julestemning. 

Julekranse til døren

Kom i hyggelig julestemning med en flot julekrans til døren. Dekorér døren med en lille fin ekstra detalje i disse grå og kolde tider.

Hos Binderiet har vi blandt andet disse skønne julekranse til døren, som er dekoreret med naturpynt - vi har både simple dørkranse og lidt ekstraordinære dørkranse, så der er noget til enhver smag. Kom også gerne forbi vores butikker i Holte og Vedbæk for at se et større udvalg af julekranse, eller ring til os på 45 42 12 51, hvis du har særlige ønsker til din julekrans, som du ønsker, at vi skal hjælpe dig med at lave.


Bestil inden kl. 15:00 - og vi leverer samme dag

Er du sent ude, så fortvivl ikke. Hvis du bestiller buket eller dekoration inden kl. 15:00, så sørger vi for at levere samme dag.

Hos Binderiet i Holte har vi også en kæmpe nyhed! Nemlig vores nye smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du kan få friske blomster 24 timer i døgnet.

Blomster som værtindegave

Hos Binderiet har vi buketter og dekorationer til alle slags anledninger. Skal du til julefrokost eller et andet julearrangement, er det helt oplagt at forære værtinden en fin værtindebuket, der emmer af jul og december. Det vil uden tvivl vække glæde hos værtinden med en skøn værtindebuket eller måske en fin lille juledekoration.

Hos Binderiet står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Kom forbi vores butikker i Holte eller Vedbæk, eller ring til os og få hjælp til en blomsterløsning, der både matcher jeres budget og behov.