Flere visninger

Alkymisten

199,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg dato

* Påkrævede felter

199,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.

Alkymisten - en farverig havebuket, som varierer alt efter sæson. Her er den bundet af allium, solidago, hjertegræs, gerbera, fransk anemone, voksblomst, liljer, santini, stinkende karse og eukalyptus.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51, og vi står klar til at hjælpe dig.

Vores buket Alkymisten er den perfekte buket til det hyggelige hjem. Buketten er bundet af flotte og farverige haveblomster – og det ligner, at den kommer direkte fra egen have! Vi benytter forskellige blomster alt efter sæson, og du er derved sikret sæsonens bedste og skønneste blomster samlet i én. Et andet populært valg er også vores vidunderlige havebuket, som med sine lilla nuancer også vil klæde og pifte hjemmet op.

Allium, solidago, hjertegræs, gerbera, fransk anemone, voksblomst, liljer, santini, stinkende karse og eukalyptus er en helt perfekt kombination til en farverig havebuket. Med en blanding af grønlige farver fra blandet andet eukalyptus, hjertegræs og stinkende karse spiller det især godt sammen med de farverige blomster, som fx den purpurfarve Allium har, den gyldne gule Solidago og den farverige Gerbera, som findes i flere farver.
b

 

Sæsonens farverige blomster

De smukke farverige blomster i buketten varierer alt efter sæson.
Her er den bundet med:

Allium, som også er kaldet prydløg. Prydløget blomster på forskellige tidspunkter, og varierer også i højde, farve og størrelse. Vi benytter i buketten her varianten Purple Sensation, som er det mest populære prydløg. Med sin koglerunde blomst, som i øvrigt blomstrer i flere uger skaber den liv i hjemmet og godt humør, hvilket ikke kan undgås med sin flotte purpurfarvede blomst. Purple Sensation prydløget er en klar klassiker, og vil klæde en lang række af buketter.

Solidago går også under navnet Gyldenris. På latinsk betyder Solidago ”at gøre hel”, og den er også et kæmpe hit inden for naturmedicinens verden. Her bruges den blandt andet til udrensning af urinveje og nyresten samt sårpleje og -heling, da den virker betændelseshæmmende. Blomsten skaber blikfang med sine flotte gyldne gule farve, som især også spiller godt sammen med Alliums purpurfarvede blomst.

Hjertegræs er en græsart, som er særdeles populær i blomsterbuketter. Den har grønne små blomster, som blomstrer i juni-juli. Hjertegræs har fået sit navn, da dens græsaks er hjerteformede, hvilket i høj grad gør blomsterbuketten rigtig charmerende.

Gerbera, som på dansk kaldes strålekurv er i familie med den berømte solsikkeblomst. Gerbera er en meget farverig blomst, som både pynter i buketter, men også alene for sig selv. Blomsten er generelt meget populær, da den skaber glæde med sin farverige store blomst.

Alkymisten
 
Alkymisten

Voksblomsten ses oftest som en potteplante, som i øvrigt er en af de nemmeste potteplanter mht. pasning. Den er en sand klassiker, der med sine flotte læderagtige løv og voksagtige blomst dekorerer en buket enormt godt.

Liljer er en løgplante, der dyrkes som stauder i haven. En meget populær blomst, som de fleste kender. Den smukke og velduftende blomst findes i næsten hundrede arter, og egner sig til mange forskellige slags buketter.

Santini kendes måske bedst under navnet Krysantemum, og fås i mange flotte farver. Santini blomstrer fra september til oktober, og er derved også et hit til en flot efterårsbuket i stuen.

Stinkende karse har, som navnet lyder, en meget kraftig duft, som kan være ubehagelig for nogen. Du kan finde stinkende karse mange steder i Danmark, da den går under betegnelsen ukrudt. Til trods for betegnelsen, så pynter den i høj grad i buketter – og hvis du ikke brydes om duften af denne, kan vi selvfølgelig også binde buketten uden denne.

Til sidst har vi eukalyptus, som også er en velkendt plante. Ligesom Solidago bruges denne også i naturmedicinens verden samt i diverse fødevarer. Eukalyptus klæder næsten enhver buket, og den fuldender i høj grad den flotte havebuket.