Flere visninger

Blandet rosenbuket

199,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg dato

* Påkrævede felter

199,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.

Blandet rosenbuket med sæsonens grønt - Vi har bundet buketten med ecuador roser, vortemælk, stinkende karse og pistacie.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51, og vi står klar til at hjælpe dig.

Farverig blomsterbuket, hvor vi har blandet roser med sæsonens grønt. I denne buket har vi anvendt ecuador roser, vortemælk, stinkende karse og pistacie, som komplimenterer hinanden og giver dig en super flot havebuket.

Buketten ville se rigtig godt ud i en minimalistisk vase enten gennemsigtig eller måske en OOhh Tokyo vase, som du også kan købe hos Binderiet. På den måde vil den farverige buket stå ekstra ud i dit hjem. Et andet populært valg er også vores vidunderlige havebuket, som med sine lilla nuancer også vil klæde og pifte hjemmet op.

 

Roser er altid et sikkert valg. I denne blomsterbuket har vi brugt flotte, farverige ecuador roser i forskellige farver, som spiller godt sammen med sæsonens grønne planter. Ecuador roser er blandt andet kendt for at holde lidt længere, så du kan nyde din buket lidt længere.

Roserne er blandt andet blandet med vortemælk, som blomster i maj-juni måned med sine flotte gule små blomster. Der findes forskellige arter af vortemælk, og de trives hver især i forskellige klimaer. Oftest finder du vortemælk i bedene i haven, men de er også yderst flotte og pynter godt i buketter.

Blandet rosenbuket
Blandet rosenbuketStinkende karse har, som navnet lyder, en meget kraftig duft, som kan være ubehagelig for nogen. Du kan finde stinkende karse mange steder i Danmark, da den går under betegnelsen ukrudt. Til trods for betegnelsen, så pynter den i høj grad i buketter.

Som andet grønt er der brugt pistacie, som fylder godt i en buket med farverige blomster. Skift gerne vandet på dine blomster dagligt, og sørg for at vasen er ren hver gang du skifter vandet, således der ikke er bakterier i, som forkorter levetidens på din blomsterbuket.