Flere visninger


Alkymisten

249,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Alkymisten - en farverig havebuket, som varierer alt efter sæson. Her er den bundet af allium, solidago, hjertegræs, gerbera, fransk anemone, voksblomst, liljer, santini, stinkende karse og eukalyptus. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

249,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Vores buket Alkymisten er den perfekte buket til det hyggelige hjem. Buketten er bundet af flotte og farverige haveblomster – og det ligner, at den kommer direkte fra egen have! Vi benytter forskellige blomster alt efter sæson, og du er derved sikret sæsonens bedste og skønneste blomster samlet i én. Et andet populært valg er også vores vidunderlige havebuket, som med sine lilla nuancer også vil klæde og pifte hjemmet op.

Allium, solidago, hjertegræs, gerbera, fransk anemone, voksblomst, liljer, santini, stinkende karse og eukalyptus er en helt perfekt kombination til en farverig havebuket. Med en blanding af grønlige farver fra blandet andet eukalyptus, hjertegræs og stinkende karse spiller det især godt sammen med de farverige blomster, som fx den purpurfarve Allium har, den gyldne gule Solidago og den farverige Gerbera, som findes i flere farver.
b 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Sæsonens farverige blomster

De smukke farverige blomster i buketten varierer alt efter sæson.
Her er den bundet med:

Allium, som også er kaldet prydløg. Prydløget blomster på forskellige tidspunkter, og varierer også i højde, farve og størrelse. Vi benytter i buketten her varianten Purple Sensation, som er det mest populære prydløg. Med sin koglerunde blomst, som i øvrigt blomstrer i flere uger skaber den liv i hjemmet og godt humør, hvilket ikke kan undgås med sin flotte purpurfarvede blomst. Purple Sensation prydløget er en klar klassiker, og vil klæde en lang række af buketter.

Solidago går også under navnet Gyldenris. På latinsk betyder Solidago ”at gøre hel”, og den er også et kæmpe hit inden for naturmedicinens verden. Her bruges den blandt andet til udrensning af urinveje og nyresten samt sårpleje og -heling, da den virker betændelseshæmmende. Blomsten skaber blikfang med sine flotte gyldne gule farve, som især også spiller godt sammen med Alliums purpurfarvede blomst.

Hjertegræs er en græsart, som er særdeles populær i blomsterbuketter. Den har grønne små blomster, som blomstrer i juni-juli. Hjertegræs har fået sit navn, da dens græsaks er hjerteformede, hvilket i høj grad gør blomsterbuketten rigtig charmerende.

Gerbera, som på dansk kaldes strålekurv er i familie med den berømte solsikkeblomst. Gerbera er en meget farverig blomst, som både pynter i buketter, men også alene for sig selv. Blomsten er generelt meget populær, da den skaber glæde med sin farverige store blomst.

Alkymisten
 
Alkymisten

Voksblomsten ses oftest som en potteplante, som i øvrigt er en af de nemmeste potteplanter mht. pasning. Den er en sand klassiker, der med sine flotte læderagtige løv og voksagtige blomst dekorerer en buket enormt godt.

Liljer er en løgplante, der dyrkes som stauder i haven. En meget populær blomst, som de fleste kender. Den smukke og velduftende blomst findes i næsten hundrede arter, og egner sig til mange forskellige slags buketter.

Santini kendes måske bedst under navnet Krysantemum, og fås i mange flotte farver. Santini blomstrer fra september til oktober, og er derved også et hit til en flot efterårsbuket i stuen.

Stinkende karse har, som navnet lyder, en meget kraftig duft, som kan være ubehagelig for nogen. Du kan finde stinkende karse mange steder i Danmark, da den går under betegnelsen ukrudt. Til trods for betegnelsen, så pynter den i høj grad i buketter – og hvis du ikke brydes om duften af denne, kan vi selvfølgelig også binde buketten uden denne.

Til sidst har vi eukalyptus, som også er en velkendt plante. Ligesom Solidago bruges denne også i naturmedicinens verden samt i diverse fødevarer. Eukalyptus klæder næsten enhver buket, og den fuldender i høj grad den flotte havebuket.