Flere visninger


Blandet rosenbuket

219,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Blandet rosenbuket med sæsonens grønt - Vi har bundet buketten med ecuador roser, vortemælk, stinkende karse og pistacie. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

219,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Farverig blomsterbuket, hvor vi har blandet roser med sæsonens grønt. I denne buket har vi anvendt ecuador roser, vortemælk, stinkende karse og pistacie, som komplimenterer hinanden og giver dig en super flot havebuket.

Buketten ville se rigtig godt ud i en minimalistisk vase enten gennemsigtig eller måske en OOhh Tokyo vase, som du også kan købe hos Binderiet. På den måde vil den farverige buket stå ekstra ud i dit hjem. Et andet populært valg er også vores vidunderlige havebuket, som med sine lilla nuancer også vil klæde og pifte hjemmet op. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Roser er altid et sikkert valg. I denne blomsterbuket har vi brugt flotte, farverige ecuador roser i forskellige farver, som spiller godt sammen med sæsonens grønne planter. Ecuador roser er blandt andet kendt for at holde lidt længere, så du kan nyde din buket lidt længere.

Roserne er blandt andet blandet med vortemælk, som blomster i maj-juni måned med sine flotte gule små blomster. Der findes forskellige arter af vortemælk, og de trives hver især i forskellige klimaer. Oftest finder du vortemælk i bedene i haven, men de er også yderst flotte og pynter godt i buketter.

Blandet rosenbuket
Blandet rosenbuketStinkende karse har, som navnet lyder, en meget kraftig duft, som kan være ubehagelig for nogen. Du kan finde stinkende karse mange steder i Danmark, da den går under betegnelsen ukrudt. Til trods for betegnelsen, så pynter den i høj grad i buketter.

Som andet grønt er der brugt pistacie, som fylder godt i en buket med farverige blomster. Skift gerne vandet på dine blomster dagligt, og sørg for at vasen er ren hver gang du skifter vandet, således der ikke er bakterier i, som forkorter levetidens på din blomsterbuket.