Flere visninger


Havebuket

799,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Fantastisk havebuket i lilla, grønne og sarte nuancer. Bundet med lilla lisianthus, lys rose, karse, alchemille og hjertegræs. Læs mere...

* Påkrævede felter

799,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Yderst festlig havebuket til at pifte hjemmet op med. Vi har bundet den lilla lisianthus og lyse roser samt blandet karse, alchemille og hjertegræs i for at tilføje grønlige nuancer, som giver denne havebuket det sidste friske pust.

Byd haven indenfor

En havebuket til at pynte og friske hjemmet op med. Binderiets havebuket vil især se godt ud i en hvid eller gennemsigtig vase, hvor buketten kommer i fokus. Sæt den i stuen, i entreen eller måske på badeværelset for at lukke forårs og sommerstemningen ind i dit hjem. Vi har også en blandet rosenbuket og den farverige havebuket alkymisten, som er i de mere orange, rosa og gule farver, som også uden tvivl vil friske hjemmet op. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Lilla nuancer pifter hjemmet op

Vores havebuket er bundet med lilla lisianthus, som også kaldes Eustoma. Lisianthus minder meget om den populære og anerkendte rose, som vi også har anvendt i denne buket. Vi har brugt lilla lisianthus for at give buketten et pift af farver - lilla er nemlig en farve, som du oftest finder på blomster og planter i haven.

Vi har bundet roser ind i buketten også, hvor vi har valgt sarte og lyse farver. På den måde giver rosen fylde i buketten, men tager ikke fokus fra den lilla lisianthus, men derimod komplimenterer den den lilla blomst.

Til at pynte havebuketten yderligere har vi blandt andet tilføjet stinkende karse, som findes mange steder i Danmark. Stinkende karse har en meget kraftig duft, og går også under betegnelsen ukrudt - men den er meget anvendelig i buketter og pynter rigtig godt i dem, da den giver fylde uden at være dominerende i forhold til blomsterne.

Havebuket
 
Havebuket

Charmerende blomsterbuket

Dernæst har vi brugt alchemille, som vi i Binderiet også bruger i brudebuketter for at give fylde til buketten. Alchemille går på dansk også under navnet Løvefod, og er den blomst som findes i stauder i haven. Derfor er den helt oplagt at binde med i havebuketten, da den giver en fin og meget luftig kontrast til især lilla, som lisianthus-blomsterne i havebuketten er. Achmille har en lang blomstringsperiode, og holder derfor rigtig godt - hvis du vander og plejer den godt. Læs eventuelt vores råd om pleje og pasning af buketter.

Til sidst har vi brugt hjertegræs i havebuketten. Hjertegræs er som navnet lyder en græsart, som gør sig rigtig godt i blomsterbuketter. Den har små grønne blomster, der spirer i juni-juli. Dens græsaks er hjerteformede, hvilket er derfor den har fået navnet hjertegræs. Yderst charmerende plante at pynte en havebuket med, som er med til at give det sidste til det færdige resultat.