Flere visninger


Hvid buket

199,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg dato

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

199,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

En populær og klassisk buket i hvide farver bestående af roser, gerbera, nelliker og alstroemeria. Et sikkert valg som værtindebuket eller en forkælelse af en du har kær. Læs mere...
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Du går ikke galt i byen med denne fine og klassiske buket. Den hvide buket bindes med roser, gerbera, nelliker og alstromeria. Hvis du er til det minimalistiske uden for mange farver, er denne buket et oplagt valg til at pynte dit hjem lidt ekstra.

Blomsterne harmonerer godt med hinanden, og de hvide blomster og grønne blade spiller rigtig godt sammen. Du kan evt. benytte en farverig vase til denne buket, således de hvide farver i buketten ikke stjæler for meget opmærksomhed fra vasens farverige silhuetter.

Hvis du er mere til farverig elegance, så er vores smukke rød kærlighed, som også er en populær og klassisk buket. I denne buket har vi skruet helt op for det røde nuancer, som udstråler glæde og kærlighed. 

Roser & Gerbera

Fortryllende og elegante langstilkede hvide roser; et meget klassisk valg, som er rent, enkelt og stilfuldt. Roser er oftest forbundet med romantik, og findes i alverdens farver og arter. Det er en af de mest populære blomster i buketter, og er også en af de mest velduftende i blomsterverden. De klæder næsten enhver buket med deres flotte krone, som findes i mange størrelser.

Gerbera, eller på dansk strålekurv, er også en af de mest populære blomster i buketter. Og det er ikke uden grund, da den med sin store farverige blomst som findes i mange farver, skaber glæde i hjemmet.

Gerbera er i familie med den velkendte solsikkeblomst, hvilket blandt andet kan ses på formen af blomsterhovedet, som pynter i enhver buket - men også enkeltvis i en vase alene.

Hvid buket
 
Hvid buket

Nelliker & Inkalilje

En tredje favorit er nelliker, som faktisk er en af de mest symbolske blomster. Nellikens historie går helt tilbage til det antikke Grækenland, hvor det siges at den første lyserøde nellike voksede på marken det sted, hvor jomfru Marias tårer faldt. Nelliker er derfor blevet et symbol på en moders evig kærlighed. I dag findes de stadig i lyserøde farver, men også i mange andre - i denne buket benytter vi hvide nelliker. Blomsten er kendt for at holde længe, og de er samtidigt rigtig nemme at passe.

Sidst blomst i buketten er alstroe­meria, som på dansk kaldes en inkalilje. I buketten på billederne er disse stadig knopper, hvilket også giver et rent og elegant udtryk. Så snart de begynder at spire og åbne sig op, er det et helt fantastisk syn. Inkaliljen er meget velduftende, ligesom de normale liljer, som vi kender. Alt i alt en meget flot blomsterbuket, hvor blomsterne komplimenterer hinanden i høj grad.