COVID-19 status
Vi binder og leverer pt. blomster som normalt, dog med den lille undtagelse, at vi nu stiller blomsterne hos modtageren og ikke overlevere dem i hånden. Vi skal alle passe godt på hinanden


Flere visninger


Langstilkede roser i buket

250,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg selv antal af langstilkede roser i buketten - minimum 5 roser.
BEMÆRK at vi på billedet har benyttet 28 langstilkede roser, og fylden derfor kan afvige, hvis du vælger et mindre antal. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

250,00 kr

Bestil inden og vi leverer i morgen.Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Den ultimative kærlighedserklæring

Er der noget bedre end at få blomster? Denne smukke og elegante buket af langstilkede roser er den helt perfekte kærlighedserklæring til kæresten, konen eller manden.

Hvis vi siger romantik og kærlighed, hvilken blomst er så den første du tænker på? Ja, vi tænker også på den røde rose! Den røde rose forbindes nemlig oftest med kærlighed og romance, og derfor er denne buket oplagt at forære din udkårne.

Du kan kombinere buketten med en æske chokolade eller en god flaske vin, eller blot lade den smukke buket tale for sig selv. Tilføj gerne en hilsen, så sørger vi for at skrive den på et fint kort, så modtageren af buketten kan se hvem der forkæler dem. Du har også mulighed for at tilføje lidt ekstra grønt til buketten for at give lidt mere fylde, hvis du har et mindre antal af roser end som illustreret på billedet.

Søger du mere end en anden slags buket, så har vi også rød kærlighed buketten eller den klassiske én enkelt langstilket rød rose. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 15:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.