Flere visninger


Langstilket rød rose m. vase

149,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Én langstilket rød rose med fin vase. Helt perfekt til konfirmander, studenter eller forkælelse til din udkårne. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

149,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Elegant og fortryllende langstilket rød rose. Roser er en af de mest populære blomster, og er som oftest forbundet med kærlighed og romantik. Roser findes i alverdens farver og arter, og så er de også en af de mest velduftende blomster i blomsterverden. Et meget klassiskt og sikkert valg til enhver anledning.

Den smukke røde rose kommer i en fin vase, og hvis du ønsker at den skal pakkes ind i cellofan, så klik venligst “Ja tak” til cellofan-indpakning.

Til konfirmanden

Konfirmation er traditionen tro et symbol på, at konfirmanden nu er trådt ind i de voksnes række. Hertil er det blevet en tradition, at familie og venner forærer den konfirmerede en smuk rød langstilket rose, når han eller hun træder ud af kirken.

Til studenten

At blive student er en stor begivenhed - og det er et ganske særligt øjeblik for studenten, når han eller hun kommer ud fra deres sidste eksamen. Her er det en tradition, at familie, venner eller underviser giver studenten huen på, og at familie og venner forærer studenten en langstilket rød rose, eventuelt kombineret med en studentergave.

Kærlighedens blomst

At give en rød rose til sin kæreste eller udkårne er især meget populært i forbindelse med Valentinsdag i februar. Glæd din kæreste eller udkårne med en flot rød langstilket rose og kombiner evt. med en æske chokolade eller en god vin.

Søger du mere end én enkelt rose, så har vi også rød kærlighed buketten. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.