Flere visninger


Liljer & Lisianthus

299,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Høj hvid buket bundet med liljer, hvide lisianthus og sæsonens grønt. Indbegrebet af forår samlet i én blomsterbuket. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

299,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Hvide liljer kombineret med hvide lisianthus samt sæsonens grønt giver resultatet; en meget ren og smuk buket, der emmer af elegance og forår.

Velduftende elegance

Blomsterne som vi har valgt til denne buket er meget populære, og sammen spiller de bare rigtig godt. Liljernes velduftende og store blomster sammen med rosens hvide elegante og genkendelige blomsterhoved pyntet med sæsonens grønt. Absolut en fryd for øjet, som gør sig rigtig godt som fx en værtindebuket, forårsbuket til dig selv eller måske en buket til en du har nær.

Grundet de rene farver i buketten, kan du selv pifte buketten op med en farverig vase, eller du kan holde elegancen og det minimalistiske ved at sætte buketten i en hvid eller gennemsigtig vase i stuen eller fx i entreen. Vi har også en buket med liljer & forårsgrene, som sprudler af forår og elegant minimalisme, hvis du søger en mere enkel buket. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Velduftende liljer

Liljer er en meget velduftende og vidunderlig blomst, som også findes i et hav af farver. Man kan som regel altid dufte når der er liljer i hjemmet med denne skønne og kraftige duft, som de har. Liljer pynter både før og efter den er udsprunget, og er også et kæmpe hit i mange buketter.

Liljen er en del af en stor blomsterfamilie, hvor medlemmerne både er ægte, uægte liljer og hybrider af liljer, som er opstået ved krydsning af forskellige liljearter. Du finder oftest blomsten i Nordamerika og i Østasien, men liljer kan også dyrkes hjemme i din egen have - og bruges i flotte blomsterbuketter.

Liljer kræver ikke ekstra pleje og pasning, og det er derfor meget let at holde liljerne friske i dit hjem uden anstrengelser. Skift gerne vandet i vasen én gang dagligt, og læs flere råd til pleje og pasning under fanen ved beskrivelsen af buketten.

Liljer & Lisianthus
 
Liljer & Lisianthus

Det klassiske valg

Rosen er en blomsterart, som alle kender. Et sikkert, klassisk og meget populært valg når det kommer til blomsterbuketter. Velduftende som liljen, men i en meget dæmpet version som gør, at den ikke overdøver liljens kraftige duft.

Roser er oftest forbundet med romantik, eventyr og er i høj grad også en fortryllende og elegant blomst. Du går bestemt ikke galt i byen med denne klassiske blomst, som emmer af stil og elegance.

Roser fås ligesom liljer i alverdens farver, og i denne buket har vi valgt den rene og hvide rose, som står godt til liljens store hvide blomst og sæsonens grønne farver, som er bundet med i buketten. Alt i alt en stilfuld og forårsagtig buket, som vil pynte dit hjem og gøre det velduftende.