Lyserød buket

219,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Sprudlende buket i sarte lyserøde nuancer kombineret med grønt. Forkæl dig selv eller en du har kær med denne smukke buket. Læs mere...


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Yndig buket med rene linjer. Blomsterne har vi valgt i samme nuancer for at skabe en klassisk buket uden for mange farver. Denne buket passer rigtig godt ind i minimalistiske hjem, der er inspireret af den skandinaviske indretningsstil. Vi har bundet buketten med asters, roser, solemio, statice, nellike, bouvardia, nigella samt pistacegrønt. Ønsker du en mere mørk buket, der emmer af efterår, har vi også denne vidunderlige Mørk rosa buket.

Bæredygtig interiør

OOhhs Tokyo Vase findes i tre farver, som du også finder her hos Binderiet. Denne buket ville klæde denne vase i høj grad - og hvis du er til det endnu mere minimalistiske, så kombinér buketten med en gennemsigtig vase, så den lyserøde farve fra buketten sprudler endnu mere frem.

Et sikkert valg

Denne buket er ét af de sikre valg - både som værtindebuket, fredagsbuket til kæresten/konen eller til en god ven. Du kan eventuelt tilføje en æske chokolade eller en flaske vin, som du også finder hos Binderiet. Ligeledes bestemmer du også selv om buketten skal være lille, mellem eller stor. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Lyserøde nuancer

Vi har bundet buketten med asters, som med sin stjernedeformede blomst giver fylde og glæde til buketten. Dernæst har vi valgt de roser i lyserøde sarte nuancer for at komplimentere farven på aster-blomsten. Rosen spreder liv i buketten, samtidigt med at den i høj grad er rigtig velduftende. Roser er altid et sikkert valg i buketter, og de er rigtig gode til at fremhæve andre og mere specielle blomster.

Asters og roserne har vi blandet med solemio og stacier, som også kaldes hindebæger, Her er blomsterskaftet bladløst, og blomsterne sidder i en tætblomstret top. Den blomstrer fra juli til september, og vi har brugt dem i en sart lyserød farve i denne buket, da den giver ekstra fylde og farve.

Bouvardia, Johannesblomst er en meget blomsterrig blomst også, der med sine kranse af særprægede blomster er meget elegant og yndefuld. Giver i høj grad liv til bukettens helhed.

Lyserød buket
 
Lyserød buket

Velduftende buket

I buketten finder du også en anden storfavorit - nemlig nelliken der med sin yndefulde blomst sprudler i buketten. Nelliker er især kendt for at sprede duft i hjemmet med sin velduftende odour, og er hertil også rigtig nem at vedligeholde. Igen har vi benyttet en smuk lyserød farve, som emmer af elegance og renhed.

Kombineret med Nigella, Jomfru i det grønne, som har fået sit navn, da de grønne blade omkring den næsten skjuler blomsten. Nigella er især kendt i det mellemøstlige køkken, hvor du måske har smagt naanbrød drysset med nigellafrø på. Den tilføjer en masse fyldige og klasse til buketten.

Til sidst har vi pyntet de lyserøde nuancer af blomster med lidt grønt - pistacegrønt. Det grønne er med til at fremhæve de lyserøde blomster rigtig godt, så de kan stråle og sprudle på bedste vis. Du kan kombinere denne buket med en flaske vin eller en æske chokolade fra Binderiet, hvis du vil forkæle en du har kær.