Flere visninger


Rød kærlighed

219,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
En rød kærlighedsbuket til din udkårne fra Binderiet. Fantastisk og romantisk blomsterbuket i røde nuancer. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

219,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Kærlighedens farve

Rød repræsenterer det intense, lidenskabelige begær og romantik - rød bliver oftest set som kærlighedens farve. Vi har derfor bundet en rød kærligheds blomsterbuket, som du kan forære til din udkårne. Hvis du er til det mere klassiske og stilrene, har vi også en hvid buket, som du heller ikke går galt i byen med. Denne er også bundet med bl.a. roser, og emmer af elegance og stil.

Forkæl en du holder af

Rød kærlighed har vi bundet med røde roser, røde gerbera, røde studenternelliker samt røde alstroemeria, som også går under navnet inkaliljer. En sprudlende rød buket der er pyntet med grønlige blade for at give den lidt ekstra. Forkæl en du holder af med denne buket, som du også kan kombinere med en god flaske vin og en æske chokolade, som du også finder hos os i Binderiet. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Kærlighedens blomster

Hvilken blomst tænker du først på, hvis vi nævner ordet kærlighed? Ja, vi tænker også på roser. Langstilkede og elegante roser er et must i en rød kærlighedsbuket som denne. Roser er en klassiker når det kommer til romantiske buketter, og i denne buket er det ingen undtagelse. Vi har benyttet roser med store og fyldige kroner, som fylder godt i buketten. Samtidigt dufter de også skønt - næsten af kærlighed.

Gerbera har vi også valgt i rød farve, som ligger opad rosens røde farve. Med sit store blomsterhoved fylder den godt i buketten sammen med de store roser. Roser og gerbera bliver ofte brugt sammen i buketter i alverdens farver, og det er simpelthen fordi de harmonerer så godt med hinanden. Gerbera løfter energien enormt meget og skaber glæde i hjemmet.

Rød kærlighed
 
Rød kærlighed

Romantisk buket til din udkårne

Studenternelliken hører egentlig hjemme i staudebedet i haven, men de høje sorter af studenternelliken bruges også i blomsterbuketter i vaser indendørs, hvor de sprudler med deres flotte farver og duft. Vi har brugt studenternelliken i en rødlig farve igen for at fuldende det røde tema i vores rød kærlighedsbuket. De små blomsterhoveder på studenternelliken understøtter både rose og gerbera uden at den dominerer for meget i buketten.

Udover grønne blade i buketten er sidste blomst alstroemeria, inkaliljen, som igen er i en rødlig farve. På billederne kan det ses, at disse stadig er knopper, hvilket giver et rent og elegant udtryk, men efter et par dage begynder disse at åbne sig op og blomstrer, hvilket er et helt fantastisk syn. En meget velduftende blomst ligesom de normale liljer, som vi kender. Alt i alt er meget velduftende, romantisk buket, som din udkårne kan glæde sig over i lang tid.