Flere visninger


'Velkommen hjem' buket

249,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Byd en du har kær velkommen hjem med den farverige og skønne buket. Vi har bundet den med liljer, gerbera, santini og nelliker. En meget populær buket! Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

249,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Velkommen hjem!

Farverig og fantastisk buket til at byde en du har kær velkommen hjem. Sprudlende farver og fantastiske blomster, som giver energi og løfter humøret til sit højeste. Velkommen hjem-buketten er et populært valg hos Binderiet, og det er ikke uden grund - den er skøn og fantastisk at se på!

Vi har bundet den med en masse favoritter - liljer, gerbera, santini og nelliker. Disse blomster går du ikke galt i byen med, og det er et kæmpe plus, at de komplimenterer hinanden så godt. Vi har valgt dem i sprudlende orange og gule farver og nuancer - det hele perfekte energiboost til den hjemvendte. Er du mere til det klassiske og stilrene valg, så har vi også en hvid buket, som vil klæde den hjemvendtes hjem med sine elegante hvide nuancer. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Et kæmpe hit i buketter

Vi har bundet Velkommen hjem-buketten med liljer, som er en meget populær blomst de fleste kender. Liljer dyrkes som stauder i haven, og går under kategorien løgplante. Den fantastiske smukke er meget velduftende, og den findes i næsten hundrede forskellige arter og en lang række farver. I denne buket har vi blandt hvide og orange-farvede liljer, for at understøtte og fuldende det orange-sprudlende tema i buketten.

Dernæst en anden favorit i blomsterverden: Gerbera. Det er ikke uden grund, at Gerbera er et kæmpe hit i buketter. Den kommer i alverdens farver, og pynter i høj grad med dens store blomst. På dansk kaldes Gerbera strålekurv, og som du måske kan fornemme - så er den i familie med den anerkendte solsikke, hvilket kan ses på de karakteristiske træk i blomsten.

'Velkommen hjem' buket
 
'Velkommen hjem' buket

Pyntende og velduftende

Santini, eller Krysantemum og Okseøje, som den også kaldes har vi også bundet med, hvor vi har anvendt sarte farver - lys orange og sarte nuancer. Liljen og gerbera er i forvejen farverige og store blomster, som bør være i fokus. Derfor har vi tilføjet Santini for at pynte og give den lidt ekstra uden at de skal være dominerende i buketten.

Til sidst har vi nelliker, som også er en klassiker i blomsterverden. Dem har vi i denne buket valgt i en orange/lyserød farve. Ligesom liljen dufter nelliker også kraftigt, og du er ikke i tvivl om at du har en velduftende og sprudlende buket i hjemmet når du træder ind af døren. Nellikens blomst er desuden yderst fyldig, og er en blomst der er meget let til at få til at blomstre. Læs eventuelt vores råd om pleje og pasning, så du kan forlænge levetiden på din blomsterbuket.