Flere visninger


Sommerdekoration

219,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Farverig blomsterdekoration der emmer af sommer og godt humør. Helt perfekt til stuen, entreen eller måske til at pifte badeværelset op med. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

219,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Vores afskårede sommerdekoration i skål er en flot og farverig oplevelse. Til at lave dekorationen har vi benyttet gerbera, santini, vortemælk, blåbærris, solemio nellike og lisianthus. En meget sommeragtig oplevelse som uden tvivl vil løfte humøret og energien i hjemmet. De gule, lilla og pinke farver som blomsterne har, er kombineret med sæsonens grønne farver, som sætter prikken over i’et i dekorationen. Er du mere til buketter, har vi også denne skønne sommerbuket Alkymisten, hvor vi også har anvendt farverige og vidunderlige blomster.

Hvordan vandes en dekoration?

En blomsterdekoration skal plejes og passes lidt anderledes end vores sædvanlige blomsterbuketter, hvor du dagligt skal rengøre vase og skifte vand. Dekorationer er nemmere at vedligeholde, da du blot skal fylde vand i dagligt uden andre anstrengelser. I blomsterdekorationen er nemlig blomsterskum (oasis), som hjælper dine blomster med at suge vand. En dekoration skal ikke i direkte vand ligesom en blomsterbuket, men i stedet suger og absorberer blomsterne vand fra skummen, som den behøver.

Dekorationer til alle anledninger

Vi laver også blomsterdekorationer til andre anledninger - måske har du en anledning du ønsker dekorationer til? Kontakt os gerne for hjælp, så vi kan rådgive dig i hvilke farver, blomster m.m. der harmonerer med hinanden, så du kan få de helt perfekte dekorationer til din specielle anledning. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Gerbera, santini & vortemælk

Gerbera er i familie med den berømte solsikkeblomst, og er en blomst der er fuld af farver og liv. Den pynter både i haven og indendørs, og er rigtig god i både blomsterbuketter og også i dekorationer. Den sprudler af glæde og tilføjer energi til enhver buket og dekoration med dens store farverige blomst.

Dernæst har vi også blandet Santini i dekorationen, som kendes bedst under navnet Krysantemum eller okseøje. Kendetegnet ved Santini er et stort fyldt blomsterhoved, som findes i et hav af farver. Santini er et populært valg, og er ligesom gerbera en af de mest anvendelige og klassiske valg i både buketter og dekorationer, da den harmonerer rigtig godt med andre blomster også.

Blandet med blomsterne har vi brugt vortemælk, som er en perfekt staude i haven. Du finder mange forskelliger arter og varianter af vortemælk, som trives i hvert sit klima. Vortermælker blomstrer i maj-juni måned og har flotte små gule blomster, som pynter godt uden at tage fokus fra de andre blomsters farver.

Sommerdekoration
 
Sommerdekoration

Blåbærris, nelliker & lisianthus

Blåbærris er du måske stødt på før - de er nemlig rigtig populære i blomsterdekorationer. Specielt i forår- og sommerdekorationer gør de det rigtig godt med deres flotte farver, som ikke dominerer alt for meget, men stadig er med til at harmonere i dekorationens farvepalette.

Nelliker er også en af favoritterne i buketter og dekorationer, og hermed også en af de mest symbolske blomster. Det siges, at den første lyserøde nellike voksede på marken dét sted Jomfru Marias tårer faldt. Denne historie går helt tilbage til det antikke Grækenland. I dag bruger vi dem i høj grad i både buketter og dekorationer med succes. I denne har vi brugt solemio nelliken, som tilføjer lidt ekstra farve til dekorationen.

Lisianthus, også kendt som Eustoma, er en blomst som mange ville forveksle med den populære og anerkendte rosenblomst. Til trods for dette, så dufter denne blomst ikke, hvilket kan være en fordel hvis du i forvejen har andre velduftende blomster i dekorationen eller buketten. Lisianthus kan få helt op til 7 cm store blomster med 5 blade på, og fås blandt andet i blå, koral, røde og hvide farver.