Flere visninger

Sommerdekoration

199,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg dato

* Påkrævede felter

199,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.

Farverig blomsterdekoration der emmer af sommer og godt humør. Helt perfekt til stuen, entreen eller måske til at pifte badeværelset op med.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51, og vi står klar til at hjælpe dig.

Vores afskårede sommerdekoration i skål er en flot og farverig oplevelse. Til at lave dekorationen har vi benyttet gerbera, santini, vortemælk, blåbærris, solemio nellike og lisianthus. En meget sommeragtig oplevelse som uden tvivl vil løfte humøret og energien i hjemmet. De gule, lilla og pinke farver som blomsterne har, er kombineret med sæsonens grønne farver, som sætter prikken over i’et i dekorationen. Er du mere til buketter, har vi også denne skønne sommerbuket Alkymisten, hvor vi også har anvendt farverige og vidunderlige blomster.

Hvordan vandes en dekoration?

En blomsterdekoration skal plejes og passes lidt anderledes end vores sædvanlige blomsterbuketter, hvor du dagligt skal rengøre vase og skifte vand. Dekorationer er nemmere at vedligeholde, da du blot skal fylde vand i dagligt uden andre anstrengelser. I blomsterdekorationen er nemlig blomsterskum (oasis), som hjælper dine blomster med at suge vand. En dekoration skal ikke i direkte vand ligesom en blomsterbuket, men i stedet suger og absorberer blomsterne vand fra skummen, som den behøver.

Dekorationer til alle anledninger

Vi laver også blomsterdekorationer til andre anledninger - måske har du en anledning du ønsker dekorationer til? Kontakt os gerne for hjælp, så vi kan rådgive dig i hvilke farver, blomster m.m. der harmonerer med hinanden, så du kan få de helt perfekte dekorationer til din specielle anledning.

 

Gerbera, santini & vortemælk

Gerbera er i familie med den berømte solsikkeblomst, og er en blomst der er fuld af farver og liv. Den pynter både i haven og indendørs, og er rigtig god i både blomsterbuketter og også i dekorationer. Den sprudler af glæde og tilføjer energi til enhver buket og dekoration med dens store farverige blomst.

Dernæst har vi også blandet Santini i dekorationen, som kendes bedst under navnet Krysantemum eller okseøje. Kendetegnet ved Santini er et stort fyldt blomsterhoved, som findes i et hav af farver. Santini er et populært valg, og er ligesom gerbera en af de mest anvendelige og klassiske valg i både buketter og dekorationer, da den harmonerer rigtig godt med andre blomster også.

Blandet med blomsterne har vi brugt vortemælk, som er en perfekt staude i haven. Du finder mange forskelliger arter og varianter af vortemælk, som trives i hvert sit klima. Vortermælker blomstrer i maj-juni måned og har flotte små gule blomster, som pynter godt uden at tage fokus fra de andre blomsters farver.

Sommerdekoration
 
Sommerdekoration

Blåbærris, nelliker & lisianthus

Blåbærris er du måske stødt på før - de er nemlig rigtig populære i blomsterdekorationer. Specielt i forår- og sommerdekorationer gør de det rigtig godt med deres flotte farver, som ikke dominerer alt for meget, men stadig er med til at harmonere i dekorationens farvepalette.

Nelliker er også en af favoritterne i buketter og dekorationer, og hermed også en af de mest symbolske blomster. Det siges, at den første lyserøde nellike voksede på marken dét sted Jomfru Marias tårer faldt. Denne historie går helt tilbage til det antikke Grækenland. I dag bruger vi dem i høj grad i både buketter og dekorationer med succes. I denne har vi brugt solemio nelliken, som tilføjer lidt ekstra farve til dekorationen.

Lisianthus, også kendt som Eustoma, er en blomst som mange ville forveksle med den populære og anerkendte rosenblomst. Til trods for dette, så dufter denne blomst ikke, hvilket kan være en fordel hvis du i forvejen har andre velduftende blomster i dekorationen eller buketten. Lisianthus kan få helt op til 7 cm store blomster med 5 blade på, og fås blandt andet i blå, koral, røde og hvide farver.