COVID-19 status
Vi binder og leverer pt. blomster som normalt, dog med den lille undtagelse, at vi nu stiller blomsterne hos modtageren og ikke overleverer dem i hånden. Vi skal alle passe godt på hinanden


Flere visninger


  SE VIDEO: Hvad koster en brudepigebuket?

Elegant brudepigebuket

350,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Elegant brudepigebuket i sarte nuancer - et klassisk valg af brudepigebuket, som klæder de fleste kjoler og brylluptemaer. Læs mere...

* Påkrævede felter

350,00 kr
  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Fin brudepigebuket i sarte nuancer. Vi har bundet den med skønne hortensia, pæoner, tidsler, lisianthus, ruskus og campanula.

Brudepigebuketter til ethvert bryllup

De vigtigste punkter når det kommer til brudepigernes buketter er størrelsen og selve valget af blomster. For at fuldende brylluppets tema bør brudepigernes buket matche brudebuketten, dog uden at tage al opmærksomheden fra den.

Ligeledes er størrelse også vigtigt - og vi i Binderiet sørger for at tilpasse størrelsen på den alt efter hvem der skal bære den. Hvad enten om brudepigen er en 5-årig pige eller en voksen kvinde, så sørger vi for at størrelsen og grebet på selve brudepigebuketten er tilpasset.

Sådan vælger du brudepigebuket

Vi har samlet alt du skal vide om brudepigebuketter, hvori vi fortæller om historisk brug af brudebuketten og kommer med 6 konkrete tips til at vælge den perfekte brudepigebuket til brylluppet. 
 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 15:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.