3 for 2 på Bistro havestole samt 25% på Bistro haveborde fra Fermob - se tilbuddene her.

Flere visninger


Bistro havebord

1.329,00 kr
Forventet leveringstid: 24 timer

* Påkrævede felter

1.329,00 kr
Praktisk Bistro bord i mange størrelser og farver, hvilket giver dig mulighed for at dekorere haven, altanen eller terrassen, som du ønsker.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

Firkantet/rektangulært havebord fra Bistro-kollektionen fra Fermob. Dette praktiske og fine havebord findes i 24 forskellige farver samt 6 størrelser, som sørger for at du kan finde et bord i lige præcis den farve, som du ønsker om du så har en lille altan eller en stor have. Højden på bordet er 74 cm, og du kan vælge mellem størrelserne; 37 x 57 cm, 57 x 57 cm, 77 x 57 cm, 71 x 71 cm, 97 x 57 cm og 117 x 77 cm.

Ud over den mindste størrelse af bordet, så har alle bordene et parasolhul i midten, så du nemt kan sætte en parasol op og nyde en frokost i skyggen. Stangdiamenteren lyder på maks. 41 mm. Bordet er sammenklappeligt og kræver ikke meget opbevaringsplads, så du kan nemt pakke det væk når sommeren går på hæld, eller folde det ud hvis der kommer gæster på besøg. Mulighederne med dette bord er uendelige - du kan fx også kombinere de forskellige størrelser og farver og skabe din egel stil med dem.

Fermob Bistro

Bistro-kollektionen er en meget eftertragtet og populær kollektion fra Fermob, da den indeholder klassiske, enkle og robuste havemøbler med rene linjer, som nemt og hurtigt kan klappes og foldes sammen. Havemøblerne er håndlavede i Frankrig og er super slidstærke, da de er behandlet med UV-resistent lak som alle Fermobs produkter er. Det forlænger levetiden på dine havemøbler og skåner dem for vind og vejr. 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Bistro havebord
 
Bistro havebord

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.