3 for 2 på Bistro havestole samt 25% på Bistro haveborde fra Fermob - se tilbuddene her.

Flere visninger


Bistro havestol

529,00 kr
Forventet leveringstid: 24 timer

* Påkrævede felter

529,00 kr
En populær havestol med maksimal komfort, der er praktisk og nem at folde sammen og pakke væk, som ikke kræver meget opbevaringsplads.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

En stol, som du ofte kan se rundt omkring i de franske gader samt i det danske caféliv er denne havestol fra Bistro-kollektionen fra Fermob - en vaskeægte fransk møbeklassiker, som stadig er ligeså eftertragtet og populær, som den var i 1889, da den kom frem sammen med de resterende produkter i Bistro-kollektionen.

Stolen er nem at folde sammen og stille væk, hvilket især er en af grundene til den blev så populær i de franske gader på cafeer, da caféejerne nemt og hurtigt kunne stille deres udendørsmøbler indendørs efter lukketid uden at skulle betale skatter for at have deres møbler stående på fortovet efter lukketid.

Bistro stolen kommer i de ikoniske 24 Fermob farver, så der er noget for enhver smag. Ligeledes er det også rigtig fint og farverigt, hvis du kombinerer stolene i forskellige farver for et mere sprudlende og livligt udtryk. Målene lyder på: højde: 82 cm., dybde 39 cm. og bredde: 42 cm. Stolen passer i øvrigt rigtigt godt til enten der runde eller firkantede bord fra samme kollektion fra Fermob.

Fermob Bistro

Bistro-kollektionen er en meget eftertragtet og populær kollektion fra Fermob, da den indeholder klassiske, enkle og robuste havemøbler med rene linjer, som nemt og hurtigt kan klappes og foldes sammen. Havemøblerne er håndlavede i Frankrig og er super slidstærke, da de er behandlet med UV-resistent lak som alle Fermobs produkter er. Det forlænger levetiden på dine havemøbler og skåner dem for vind og vejr. 

Fermob: Verden er i farver

Bernard Reybier overtog i 1989 det franske designhus Fermob, som den dag i dag stadig producerer deres ikoniske møbler i byen Thoissey i Frankrig. Med et farvekort på 24 farver, som løbende udskiftes og justeres kan man kombinere lige præcis de farver man har lyst til og skabe en helt unik stemning på terrassen, altanen, haven eller eksempelvis i køkkenet.

Hvad enten man er til vintage, trendy, retro eller moderne, bliver det en leg at skabe sin egen personlige stil med Fermob. Virksomheden blev berømte for deres Luxembourg serie, som stadig står i Luxembourghaverne i Paris. Sidenhen pryder deres Bistro kollektion også Times Square i Bryant Park og High Line i New York, hvor farvepaletten bliver repræsenteret.

Alle Fermobs produkter er kvalitetstjekket og kontrolleret af inspektører, som sikrer en høj kvalitet og ensartethed. Det medfører selvfølgelig, at der er produktgaranti på alle deres produkter, og der er op til to års garanti på møblerne.

Bistro havestol
 
Bistro havestol

Beskyt og respekt naturen

Fermob gør alt for at minimere spild, og mange af deres produkter er lavet af overskydende råmaterialer fra produktionen, således intet går tabt. Deres designteam fokuserer på at skære overflødige materialer væk for at optimere forbruget af råmaterialet samt reducere vægten af produkterne.

Alle metalprodukterne bliver ovntørret, hvilket bevirker at de kan reducere energiudledningen med 30 %, og at malingen derved kan tørre ved op til 10 grader lavere end normalt. Malingen der benyttes er desuden opløselig, og der er sørget for at de ikke påvirker helbredet hos både de ansatte og forbrugerne. Ligeledes beskytter Fermob også deres udendørsmøbler mod vejret, hvor malingen bliver UV-sikret, så de bibeholder deres farve på en holdbar måde.

Siden marts 2010 har alle Fermobs produkter været ISO 14001 certificeret. Det betyder, at Fermob bestræber sig på at reducere den miljøpåvirkning, som de har måtte forårsage ved deres produktion af møbler, så de derved kan eksistere sammen med og i respekt for naturen.