3 for 2 på Bistro havestole samt 25% på Bistro haveborde fra Fermob - se tilbuddene her.

Flere visninger


Herstera plantevogn

1.495,00 kr
Forventet leveringstid: 3-4 dage

* Påkrævede felter

1.495,00 kr
Herstera Urban Garden Trolley - den perfekte plantevogn som både fungerer til altanen, haven eller terrassen samt indendørs i stuen eller fx entreen.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

Praktisk plantevogn

Herstera Urban Garden Trolley er den perfekte plantevogn til aromatiske planter og grøntsager. Vognen er med et galvaniseret zink finish og fås i flere forskellige farver, og målene er 75L x 35B x 80H cm. Plantevognen er helt ideel både på altanen, terrassen, i haven eller indendørs i stuen, hvor den kan pynte med et par fine planter.

Vejrbestandig og robust

Plantevognen fungerer som sagt både indendørs og udendørs, og er i høj grad meget vejrbestandig, da den både tåler frost og sol. Den er desuden fremstillet af organiske og bæredygtige materialer, og kan benyttes af alle.

Herstera Urban

Herstera, der blev grundlagt i 1992, er vokset med hensyn til både kvalitet og kvantitet, og har opnået en perfekt balance mellem elegance og design. Takket være det store team af designere og kreative eksperter. Alle Hersteras produkter skal igennem en omfattende kvalitetskontrolprocedure, så med denne plantevogn er du sikret god kvalitet og lang levetid. Siden 2007 har Herstera Garden udvidet sin virksomhed til andre lande i Europa, så den kan nå sine mål med hensyn til engagement, kvalitet og dedikation.