Flere visninger


Liljer & forårsgrene

269,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Simpel og smuk høj buket bestående af liljer og forårsgrene. Denne populære buket vil uden tvivl tilføje lidt ekstra elegance til dit hjem med dens flotte og enkle silhuetter. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

269,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

En simpel buket, som vi har bundet af flotte grønne forårsgrene og skønne liljer, som er klar til at springe ud og fuldende buketten til sit yderste; en klassisk forårsbuket.

Minimalistisk elegance

Da buketten er så simpel, kan du style den i en mere farverig vase, hvis du er til farver. Er du derimod til den skandinaviske indretningsstil, som byder på minimalistiske og enkle elementer, så vil en gennemsigtig vase, som på billedet, eller en hvid flot vase også se rigtig godt ud sammen med buketten.

Du kender det måske… Du har lige færdiggjort forår/sommer-oprydningen og rengøringen, og nu mangler der prikket over i’et. Denne høje buket vil uden tvivl pynte i ethvert hjem, og ligeledes kræver den ikke ekstra pleje, da der ikke er så mange blomsterarter at tage hensyn til. Buketten gør sig også godt som en værtindebuket.

Vi binder både denne forårsbuket i lille, medium og stor størrelse, så du bestemmer selv hvad der passer bedst til dit hjem eller formål. Vi har en anden variant af buketten, hvor vi har anvendt liljer & roser, som også er en meget ren og smuk buket, der emmer af forår samt er velduftende. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Den populære lilje

Blomsten lilje Liliaceae består af en stor blomsterfamilie, som har en lang række underarter bestående af ægte og uægte liljer samt hybrider af liljer, som er resultatet af, at forskellige liljearter er blevet krydset ved dyrkning. Liljen findes især i Østasien og Nordamerika, men du kan også sagtens dyrke dem hjemme i egen have - og bruge dem i blomsterbuketter.

Liljen er en vidunderlig og velduftende blomst, som til og med også kommer i et hav af farver. Blomsten pynter både før og efter den springer ud, og i Danmark er det i høj grad også en meget populær blomst, som anvendes i mange blomsterbuketter.

I vækstperioden kræver liljer selvfølgelig vanding og gødning, men de kræver ikke ekstra pleje og pasning end andre blomster. Derfor er det rigtig let at holde liljerne friske i dit hjem uden at skulle anstrenge sig for meget.

Liljer & forårsgrene
 
Liljer & forårsgrene

Forårs feeling

Når vinteren går på hæld, og foråret begynder at titte frem. Flotte lysegrønne knopper på træernes grene - indbegrebet af, at nu er det forår! Vi har bundet forårsgrene i blomsterbuketten for at fuldende den - og få den rigtige forårs feeling frem.

En forårsbuket som denne giver dejlig frisk energi til dig og dit hjem, og pifter hele humøret op efter en kold og mørk vinter. De lysegrønne knopper på grenene forvandler sig hurtigt til smukke små blomster når de kommer ind i varmen og kan vokse frit.

Vi bruger blandt andet forårsgrene fra Forsythia og vinterjasmin, som giver gule blomster, kejserbusk som giver rosafarvede blomster samt mirabel som giver hvide blomster, som især spiller godt sammen med de hvide og orangefarvede liljer. En elegant og skøn forårsbuket.