Lyserød buket

199,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg dato

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

199,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

Sprudlende buket i sarte lyserøde nuancer kombineret med grønt. Forkæl dig selv eller en du har kær med denne smukke buket.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

Yndig buket med rene linjer. Blomsterne har vi valgt i samme nuancer for at skabe en klassisk buket uden for mange farver. Denne buket passer rigtig godt ind i minimalistiske hjem, der er inspireret af den skandinaviske indretningsstil. Vi har bundet buketten med asters, roser, solemio, statice, nellike, bouvardia, nigella samt pistacegrønt. Ønsker du en mere mørk buket, der emmer af efterår, har vi også denne vidunderlige Mørk rosa buket.

Bæredygtig interiør

OOhhs Tokyo Vase findes i tre farver, som du også finder her hos Binderiet. Denne buket ville klæde denne vase i høj grad - og hvis du er til det endnu mere minimalistiske, så kombinér buketten med en gennemsigtig vase, så den lyserøde farve fra buketten sprudler endnu mere frem.

Et sikkert valg

Denne buket er ét af de sikre valg - både som værtindebuket, fredagsbuket til kæresten/konen eller til en god ven. Du kan eventuelt tilføje en æske chokolade eller en flaske vin, som du også finder hos Binderiet. Ligeledes bestemmer du også selv om buketten skal være lille, mellem eller stor. 

Lyserøde nuancer

Vi har bundet buketten med asters, som med sin stjernedeformede blomst giver fylde og glæde til buketten. Dernæst har vi valgt de roser i lyserøde sarte nuancer for at komplimentere farven på aster-blomsten. Rosen spreder liv i buketten, samtidigt med at den i høj grad er rigtig velduftende. Roser er altid et sikkert valg i buketter, og de er rigtig gode til at fremhæve andre og mere specielle blomster.

Asters og roserne har vi blandet med solemio og stacier, som også kaldes hindebæger, Her er blomsterskaftet bladløst, og blomsterne sidder i en tætblomstret top. Den blomstrer fra juli til september, og vi har brugt dem i en sart lyserød farve i denne buket, da den giver ekstra fylde og farve.

Bouvardia, Johannesblomst er en meget blomsterrig blomst også, der med sine kranse af særprægede blomster er meget elegant og yndefuld. Giver i høj grad liv til bukettens helhed.

Lyserød buket
 
Lyserød buket

Velduftende buket

I buketten finder du også en anden storfavorit - nemlig nelliken der med sin yndefulde blomst sprudler i buketten. Nelliker er især kendt for at sprede duft i hjemmet med sin velduftende odour, og er hertil også rigtig nem at vedligeholde. Igen har vi benyttet en smuk lyserød farve, som emmer af elegance og renhed.

Kombineret med Nigella, Jomfru i det grønne, som har fået sit navn, da de grønne blade omkring den næsten skjuler blomsten. Nigella er især kendt i det mellemøstlige køkken, hvor du måske har smagt naanbrød drysset med nigellafrø på. Den tilføjer en masse fyldige og klasse til buketten.

Til sidst har vi pyntet de lyserøde nuancer af blomster med lidt grønt - pistacegrønt. Det grønne er med til at fremhæve de lyserøde blomster rigtig godt, så de kan stråle og sprudle på bedste vis. Du kan kombinere denne buket med en flaske vin eller en æske chokolade fra Binderiet, hvis du vil forkæle en du har kær.