Flere visninger


Værtindebuket

199,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg dato

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

199,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

Er der noget bedre end at blive forkælet som værtinde når du lægger hus til et arrangement? Forkæl og glæd din værtinde med denne flotte buket fra Binderiet.
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

Skal du på besøg hos venner eller familie, eller skal du besøge en bekendt for første gang? Giv et godt indtryk og forkæl dem med en værtindebuket. En værtindebuket er altid en god idé, som vil glæde enhver vært og værtinde. Vi har også en sommer værtindebuket, hvor vi har skruet helt op for de sprudlende farver, hvis du er mere til det farverige.

Fin, elegant og neutral

Vi har bundet vores værtindebuket med roser i sarte farver, gerbera i lyserøde farver og lisianthus og nelliker i sarte hvide farver. En meget fin og neutral buket, så du er sikker på, at den vil passe ind i ethvert hjem. Med sin elegante farvepalette er du helt sikker på, at værtinden bliver rigtig glad for denne buket. 

Ren og elegant buket

Roser er et kæmpe hit i blomsterbuketter - og derfor er de ingen undtagelse i denne buket. Vi har valgt at binde roser i sarte farver i denne buket for at holde stilen ren og elegant. De langstilkede roser er oftest forbundet med romantik, og er en ren klassiker i alverdens buketter. Roserne kombineres tit med blomsten Gerbera, som harmonerer rigtig godt sammen.

Gerbera har vi valgt i en lyserød farve i denne værtindebuket for at holde den enkel og minimalistisk. På den måde er du sikret, at buketten passer til værtindens hjem og ikke er dominerende, hvis du ikke kender til værtindens stil og foretrukne farver. Gerbera løfter buketten med sin store blomst med grøn midte, som kaster tankerne over på solsikken, som Gerbera i øvrigt er i familie med.

Værtindebuket
 
Værtindebuket

Yndefulde nelliker og lisianthus

Næste blomst er ligeledes meget yndefuld - nemlig nelliken. Nellikerne har vi valgt i en hvid/grønlige farver, som er klare til at spire og sprudle i hjemmet. Nelliker er kendt for at sprede både glæde og duft i hjemmet med sin velduftende odour. En meget yndigt og elegant blomster, der elsker solens stråler, og som er rigtig nem at vedligeholde, så værtinden får mest muligt ud af sin gave. Du kan eventuelt kombinere buketten med en god flaske vin eller en æske chokolade, som du også finder hos os i Binderiet.

Sidste blomst i buketten er lisianthus, som er den smukke blomst uden duft, der nemt forveksles med den klassiske rose. Vi har brugt lisianthus i hvide og sarte farver, som lægger sig tæt op med roserne, som vi også har benyttet i buketten. Lisianthus går også under navnet Eustoma og på dansk; prærieklokke. De er klassiske i buketter, og er med til at pynte lidt ekstra i denne værtindebuket.