Flere visninger


Hvid bårebuket

299,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Elegant og fin bårebuket med hvide blomster, bestående af bl.a. roser og grønt til at fremhæve blomsternes hvide farve. Læs mere...
  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Smuk og elegant hvid bårebuket. Blomster og deres farve har forskellige betydninger og symbolik. Vi har samlet en oversigt over blomster i bårebuketter, så du kan læse nærmere om deres betydning. I denne bårebuket har vi bl.a. bundet med roser, krysantemum og grønt. Den hvide farve giver et rent og elegant udtryk, og den hvide farve fremhæves af det grønne pynt i bårebuketten.

Bårebuket

Hos Binderiet ved vi godt, at det kan være en svær tid at gå igennem. Vi har derfor altid tid til at lytte til dine ønsker, og i samarbejde med dig finde de helt rigtige blomster til begravelsen. Vi sørger for at blomsterne passer til dine ønsker mht. farver, symbolik, størrelser m.m., og vi sender desuden gerne bårebuketter og dekorationer til alle kirker, kapeller og krematorier i Danmark. Derudover trykker vi selv vores buketbånd.

Vi hjælper dig med blomster til begravelsen

Er du ude i lidt sen tid, så prøv at ring til os. Vi kan som regel levere til kirker, kapeller og krematorier i Storkøbenhavn og Nordsjælland indenfor et par timer efter din bestilling. I denne svære tid står vi klar til at hjælpe dig med alle de praktiske blomsterdetaljer til begravelsen. Læs mere om blomster til begravelse. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.