Flere visninger


Hvid buket

279,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
En populær og klassisk buket i hvide farver bestående af roser, gerbera, nelliker og alstroemeria. Et sikkert valg som værtindebuket eller en forkælelse af en du har kær. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

279,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Du går ikke galt i byen med denne fine og klassiske buket. Den hvide buket bindes med roser, gerbera, nelliker og alstromeria. Hvis du er til det minimalistiske uden for mange farver, er denne buket et oplagt valg til at pynte dit hjem lidt ekstra.

Blomsterne harmonerer godt med hinanden, og de hvide blomster og grønne blade spiller rigtig godt sammen. Du kan evt. benytte en farverig vase til denne buket, således de hvide farver i buketten ikke stjæler for meget opmærksomhed fra vasens farverige silhuetter.

Hvis du er mere til farverig elegance, så er vores smukke rød kærlighed, som også er en populær og klassisk buket. I denne buket har vi skruet helt op for det røde nuancer, som udstråler glæde og kærlighed. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Roser & Gerbera

Fortryllende og elegante langstilkede hvide roser; et meget klassisk valg, som er rent, enkelt og stilfuldt. Roser er oftest forbundet med romantik, og findes i alverdens farver og arter. Det er en af de mest populære blomster i buketter, og er også en af de mest velduftende i blomsterverden. De klæder næsten enhver buket med deres flotte krone, som findes i mange størrelser.

Gerbera, eller på dansk strålekurv, er også en af de mest populære blomster i buketter. Og det er ikke uden grund, da den med sin store farverige blomst som findes i mange farver, skaber glæde i hjemmet.

Gerbera er i familie med den velkendte solsikkeblomst, hvilket blandt andet kan ses på formen af blomsterhovedet, som pynter i enhver buket - men også enkeltvis i en vase alene.

Hvid buket
 
Hvid buket

Nelliker & Inkalilje

En tredje favorit er nelliker, som faktisk er en af de mest symbolske blomster. Nellikens historie går helt tilbage til det antikke Grækenland, hvor det siges at den første lyserøde nellike voksede på marken det sted, hvor jomfru Marias tårer faldt. Nelliker er derfor blevet et symbol på en moders evig kærlighed. I dag findes de stadig i lyserøde farver, men også i mange andre - i denne buket benytter vi hvide nelliker. Blomsten er kendt for at holde længe, og de er samtidigt rigtig nemme at passe.

Sidst blomst i buketten er alstroe­meria, som på dansk kaldes en inkalilje. I buketten på billederne er disse stadig knopper, hvilket også giver et rent og elegant udtryk. Så snart de begynder at spire og åbne sig op, er det et helt fantastisk syn. Inkaliljen er meget velduftende, ligesom de normale liljer, som vi kender. Alt i alt en meget flot blomsterbuket, hvor blomsterne komplimenterer hinanden i høj grad.