Flere visninger

Langstilket rød rose m. vase

149,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg dato

* Påkrævede felter

149,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.

Én langstilket rød rose med fin vase. Helt perfekt til konfirmander, studenter eller forkælelse til din udkårne.

Elegant og fortryllende langstilket rød rose. Roser er en af de mest populære blomster, og er som oftest forbundet med kærlighed og romantik. Roser findes i alverdens farver og arter, og så er de også en af de mest velduftende blomster i blomsterverden. Et meget klassiskt og sikkert valg til enhver anledning.

Den smukke røde rose kommer i en fin vase, og hvis du ønsker at den skal pakkes ind i cellofan, så klik venligst “Ja tak” til cellofan-indpakning.

Til konfirmanden

Konfirmation er traditionen tro et symbol på, at konfirmanden nu er trådt ind i de voksnes række. Hertil er det blevet en tradition, at familie og venner forærer den konfirmerede en smuk rød langstilket rose, når han eller hun træder ud af kirken.

Til studenten

At blive student er en stor begivenhed - og det er et ganske særligt øjeblik for studenten, når han eller hun kommer ud fra deres sidste eksamen. Her er det en tradition, at familie, venner eller underviser giver studenten huen på, og at familie og venner forærer studenten en langstilket rød rose, eventuelt kombineret med en studentergave.

Kærlighedens blomst

At give en rød rose til sin kæreste eller udkårne er især meget populært i forbindelse med Valentinsdag i februar. Glæd din kæreste eller udkårne med en flot rød langstilket rose og kombiner evt. med en æske chokolade eller en god vin.

Søger du mere end én enkelt rose, så har vi også rød kærlighed buketten.