FERMOB LAGERSALG
Helt ekstraordinært afholder vi lige nu lagersalg på bestemte Fermob produkter. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.
Levering i Storkøbenhavn indenfor 2 dage, Levering resten af landet 2-3 hverdage


Se alle lagersalgstilbud her.


Flere visninger


Cemented Creased Pot

65,00 kr
Forventet leveringstid: 2 uger
OOhhs Creased Paper Pots som blev Design Award nominerede har fået en lille makeover, hvor den nu består af en cement bund med farvet krøllet papir - en helt fantastisk kombination, som er rå og trendy. Læs mere...

* Påkrævede felter

65,00 kr
  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Design Award nomineret: Makeover

OOhhs klassiske Creased Paper Pots blev nomineret til en Design Award, og nu har den fået en makeover. Med en bund af cement og farvet krøllet papir som skaber en helt formidabel kombination.

Looket er trendy og råt, og vil helt sikkert skabe blikfang i ethvert hjem. Potten er foret med naturlig genbrugeligt latex, som sørger for at den er 100% vandtæt. Du kan benytte potten til at plante urter i køkkenet, eller have planter stående i dem rundt omkring i stuen. Mulighederne er mange.

Bæredygtige materialer

OOhhs Cemented Creased Pot er fremstillet af bæredygtige materialer, og er håndlavede af kvinder i Sri Lanka, som en del af et Fair Trade projekt.

Mål:
Small: D11 x H11cm
Medium: D13 x H13cm
Large: D17 x H17cm 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Et fair trade projekt

OOhh blev etableret tilbage i januar 2011, hvor Lübech Living slog sig sammen med en række kvinder i Sri Lanka. Produkterne er alle fra et Fair Trade projekt, hvor kvinderne arbejder hjemme, så de kan stå for børnene og husholdningen mens de arbejder. I øjeblikket er det 200 kvinder på Sri Lanka der håndlaver produkterne hjemmefra, og de betales samme pris pr. potte uafhængig af mængden de når pr. uge. På den måde er der forståelse og respekt for, hvis der opstår uforudsete opgaver med hjem og børn i løbet af ugen.

Hele OOhh kollektionen er fremstillet af genbrugsmaterialer, hvor der primært bruges genbrugspapir og eco-felt, som er et materiale der er lavet af genbrugte plastikposer og -flasker med et filtet look. Potterne bliver ligeledes foret med naturlig latex indvending for at de er 100% vandtætte. Sand, savsmuld, cement, reststoffer, aluminium af gamle vaske og masker samt rester fra mahognitræ fra møbelindustrien på Sri Lanka er også blandt nogle af de materialer, som OOhh anvender til at fremstille deres bæredygtige produkter.

Cemented Creased Pot
 
Cemented Creased Pot

Less is more

OOhh kollektionen består af en række lækre, enkle og tidsløse produkter. Alle potter, krukker, fade, lysestager, vaser og dekorationsartikler er håndlavede, hvilket gør dem helt unikke. Naturen og miljøet er i fokus, og hele sortimentet er bæredygtigt.

Produkterne passer perfekt ind, hvis du er til den skandinaviske indretningsstil med fokus på minimalistiske og rene detaljer. OHhh blev skabt for at inspirere og overraske kunderne ved at udfordre normerne i dansk design. Dette er gjort ved at tænke anderledes, være bæredygtige og miljøbevidste og med respekt for de sociale forhold bag hvert enkelt design.