COVID-19 status
Vi leverer pt. Fermob som normalt. Alle møbler vil blive leveret ved kantstenen i Storkøbenhavn. Der kan dog forekomme forlænget levering og ekstra omkostninger ved levering udenfor Storkøbenhavn. Vi skal alle passe godt på hinanden


3 for 2 på Bistro havestole samt 25% på Bistro haveborde fra Fermob - se tilbuddene her.


Flere visninger


Paper bag

79,00 kr
Forventet leveringstid: 2 uger
UASHMAMAs papirspose er her det hele startede… Den første idé, det første produkt. Papirsposerne er super populære i det moderne hjem. Læs mere...

* Påkrævede felter

79,00 kr
  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Not just a paper bag...

Som UASHMAMA selv beskriver det “Not just a paper bag…”. Papirsposen er ikke blot en papirspose, men et innovativ og moderne produkt. Papir som kan vaskes, og som ligner og føles som læder. Posen er lavet af 100% naturligt papir fra opdyrket træer, organisk og er traditionelt håndlavede i Italien.

Mix og match

Brug papirsposen til opbevaring i hjemmet. Du kan både bruge den som frugt- og brødkurv, til opbevaring af fyrfadslys og andre ting eller brug den som urtepotte til dine planter. Designet er enkelt og minimalistisk, og vil klæde ethvert hjem. Poserne kommer ligeledes i en lang række af størrelser og farver, så du selv kan mixe og matche, som du har lyst til.

Størrelserne er angivet i posens udrullede størrelse, og posen kan rulles op eller ned alt efter hvad der er opbevaret i den. Da poserne er håndlavet, kan målene variere en lille smule.

Mål:
Piccolo B5 x D5 x H11cm
XSmall B7.5 x D7.5 x H15cm
Small B10.5 x D10.5 x H23cm
Medium B16 x D11 x H31cm
Large B19 x D13 x H31cm 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 15:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Tradition og innovation

UASHMAMA, som udtales Wash Mama, er en familiebaseret virksomhed med placering i Toscana i Italien. Produkterne som findes i deres sortiment er kvalitetsprodukter, som er bygget på nøgleord som tradition og innovation. Ved at kombinere disse to værdier med italiensk håndværk er brandet opstået med stor succes.

I familien bag virksomheden er det faren Marco, som er den kreative mastermind. Han ved hvordan produkter traditionelt håndlaves, men han fandt også interesse i ny teknologi og innovation. Moren Emanuela er selve inspirationen til virksomhedens navn UASHMAMA, som i høj grad er dedikeret til den ikoniske italienske mor, som vasker tøj og altid sørger for sine børn.

Paper bag
 
Paper bag

Bæredygtige materialer

Emanuela solgte sin første papirspose i hendes shop Le Sorelle-UASHMAMA, og sidenhen har det taget fart. I dag kendes brandet verden over, og har mange forskellige samarbejdspartnere, som promoverer UASHMAMA verden rundt.

Fra poser til tasker til forklæder og brugskunst. UASHMAMA udvidede hurtigt produktsortimentet, da de første mange papirposer var solgt. Papiret er fremstillet ved en teknik, som kan sammenlignes med den teknik man anvender ved indfarvning af læder.

Det er papir, som føles som læder der samtidigt er vaskbart og holder sin pasform. Produkterne er meget holdbare, og dermed også bæredygtige og ligeledes er materialet af 100% naturlige fibre fra opdyrket træer. Med dette materiale er mulighederne uendelige, hvilket fortsat inspirerer Marco til at udvikle nye produkter til sortimentet.