Flere visninger

Langstilkede roser i buket

175,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg dato

* Påkrævede felter

175,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.

Vælg selv antal af langstilkede roser i buketten - minimum 5 roser.
BEMÆRK at vi på billedet har benyttet 28 langstilkede roser, og fylden derfor kan afvige, hvis du vælger et mindre antal.

Den ultimative kærlighedserklæring

Er der noget bedre end at få blomster? Denne smukke og elegante buket af langstilkede roser er den helt perfekte kærlighedserklæring til kæresten, konen eller manden.

Hvis vi siger romantik og kærlighed, hvilken blomst er så den første du tænker på? Ja, vi tænker også på den røde rose! Den røde rose forbindes nemlig oftest med kærlighed og romance, og derfor er denne buket oplagt at forære din udkårne.

Du kan kombinere buketten med en æske chokolade eller en god flaske vin, eller blot lade den smukke buket tale for sig selv. Tilføj gerne en hilsen, så sørger vi for at skrive den på et fint kort, så modtageren af buketten kan se hvem der forkæler dem. Du har også mulighed for at tilføje lidt ekstra grønt til buketten for at give lidt mere fylde, hvis du har et mindre antal af roser end som illustreret på billedet.

Søger du mere end en anden slags buket, så har vi også rød kærlighed buketten eller den klassiske én enkelt langstilket rød rose.