Flere visninger

Rød kærlighed

195,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Vælg dato

* Påkrævede felter

195,00 kr

Bestil inden og vi leverer i dag.

En rød kærlighedsbuket til din udkårne fra Binderiet. Fantastisk og romantisk blomsterbuket i røde nuancer.

Kærlighedens farve

Rød repræsenterer det intense, lidenskabelige begær og romantik - rød bliver oftest set som kærlighedens farve. Vi har derfor bundet en rød kærligheds blomsterbuket, som du kan forære til din udkårne. Hvis du er til det mere klassiske og stilrene, har vi også en hvid buket, som du heller ikke går galt i byen med. Denne er også bundet med bl.a. roser, og emmer af elegance og stil.

Forkæl en du holder af

Rød kærlighed har vi bundet med røde roser, røde gerbera, røde studenternelliker samt røde alstroemeria, som også går under navnet inkaliljer. En sprudlende rød buket der er pyntet med grønlige blade for at give den lidt ekstra. Forkæl en du holder af med denne buket, som du også kan kombinere med en god flaske vin og en æske chokolade, som du også finder hos os i Binderiet.

 

Kærlighedens blomster

Hvilken blomst tænker du først på, hvis vi nævner ordet kærlighed? Ja, vi tænker også på roser. Langstilkede og elegante roser er et must i en rød kærlighedsbuket som denne. Roser er en klassiker når det kommer til romantiske buketter, og i denne buket er det ingen undtagelse. Vi har benyttet roser med store og fyldige kroner, som fylder godt i buketten. Samtidigt dufter de også skønt - næsten af kærlighed.

Gerbera har vi også valgt i rød farve, som ligger opad rosens røde farve. Med sit store blomsterhoved fylder den godt i buketten sammen med de store roser. Roser og gerbera bliver ofte brugt sammen i buketter i alverdens farver, og det er simpelthen fordi de harmonerer så godt med hinanden. Gerbera løfter energien enormt meget og skaber glæde i hjemmet.

Rød kærlighed
 
Rød kærlighed

Romantisk buket til din udkårne

Studenternelliken hører egentlig hjemme i staudebedet i haven, men de høje sorter af studenternelliken bruges også i blomsterbuketter i vaser indendørs, hvor de sprudler med deres flotte farver og duft. Vi har brugt studenternelliken i en rødlig farve igen for at fuldende det røde tema i vores rød kærlighedsbuket. De små blomsterhoveder på studenternelliken understøtter både rose og gerbera uden at den dominerer for meget i buketten.

Udover grønne blade i buketten er sidste blomst alstroemeria, inkaliljen, som igen er i en rødlig farve. På billederne kan det ses, at disse stadig er knopper, hvilket giver et rent og elegant udtryk, men efter et par dage begynder disse at åbne sig op og blomstrer, hvilket er et helt fantastisk syn. En meget velduftende blomst ligesom de normale liljer, som vi kender. Alt i alt er meget velduftende, romantisk buket, som din udkårne kan glæde sig over i lang tid.