Mørk rosa buket

299,00 kr
Forventet leveringstid: 1-2 dage
Skøn buket der emmer af efterår med sine mørk rosa og grønne nuancer. Vi har bundet den med asters, sankthansurt, roser, nigella og pistace grønt. Hyggelig buket til hjemmet. Læs mere...
Vælg dato

Vælg en ønsket leveringsdato. Vi leverer ikke på søndage.

Maksimalt antal tegn: 300

* Påkrævede felter

299,00 kr


Bemærk: Blomsterne i buketterne kan variere en anelse alt efter sæson.

  Hurtig levering
  Personlig service
  Garanti for friske blomster - eller en ny frisk buket leveret gratis
Kristina fra Binderiet

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Kontakt os på 45 42 12 51 - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Sommeren går på hæld, og de sprudlende farver bliver nedtonet til de mere mørke og dybe farver. Vi har hos Binderiet bundet en helt perfekt efterårsbuket bestående af asters, sankthansurt, roser, nigella og pistace grønt i mørk rosa og grønne nuancer, som tilføjer farve til dit hjem.

Nedtonede nuancer

Forkæl stuen med denne fine buket, som med sine nedtonede nuancer pifter hjemmet op. Du kan kombinere den med OOhhs Tokyo Vase, som med sine minimalistiske silhuetter, vil klæde den farverige buket i høj grad.

Buketten er også oplagt at forære en du har kær, eller måske som en værtindebuket, eventuelt i kombination med en æske chokolade eller en flaske vin, som du også kan finde hos Binderiet. Hvis du er mere til de lysere nuancer, har vi også yndig lyserød buket, som blandt andet er bundet med asters, solemio og nelliker. 

Fordele ved at handle hos Binderiet

 

  Hurtig levering

Under hver enkel buket eller dekoration kan du selv vælge hvilken dag, som du ønsker at vi skal levere blomsterne. Bestiller du inden kl. 14:00, leverer vi gerne blomsterne på samme dag, som de er bestilt.

Hvis du ikke hører andet fra os, så kan du være sikker på din buket bliver leveret på dagen senest kl. 19:00. Ved begravelser leverer vi blomsterne til kirken senest 1 time før begravelsen.

På vores havemøbler, interiør m.m. har vi også en hurtig leveringstid på 1-2 hverdage. Hvis produktet ikke er på vores eget lager, kan vi hurtigt bestille det hjem fra vores leverandør, og her vil den forventede leveringstid ca. være 14 dage.


  Garanti for friske blomster

Vi udvælger altid nøje vores sortiment af blomster fra grønttorvet i København, hos gartnere eller direkte fra verdens førende blomstermarked i Holland. Vi har opbygget et stort netværk af leverandører gennem tiden, som går helt tilbage til Binderiets begyndelse.

Vi kan derfor altid garantere høj kvalitet, og vi kan stå inde for alle buketter, dekorationer m.m., som vi binder med håndkraft. Hos Binderiet køber vi aldrig tvivlsomme varer, og vi køber også kun hos leverandører, som vi kender og har et stærkt tillidsbånd til.

Gennem vores store netværk af gamle samt nye leverandører, lykkes det os ofte at imødekomme vores kunders specielle ønsker, uanset om der er tale om specielle planter, store udsmykninger eller noget helt andet. For dig betyder det, at vi går ekstra langt for dig der skal have skabt den helt rigtige dekoration, oppyntning eller buket.

  Personlig og varm service

Stemningen hos Binderiet er meget tæt, uformel og familiær - vi byder alle ind og alle er velkomne. Hos os er der tid til dig og dine ønsker til en buket. Vi er både en del af den kærlige tanke i hverdagen, men også livets store begivenheder. I det vi selv kalder vores blomsterhule, vil du opleve, at der er tid til at tage hånd om dine ønsker, både når det er glædeligt til bryllupper - og svært til begravelser.


Vores personale er faguddannet eller har mange års erfaring - begge med det til fælles, at vi har en stor passion for vores fag, og at det er vores livsstil. I forretningerne har vi løbende elever, og vi har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne.

Vi i Binderiet går også op i udvikling og fornyelse i vores sortiment, og vores personale sørger for, at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for nyeste trends og tendenser.


  Friske blomster 24/7

Hos Binderiet i vores butik i Holte på Dronninggårdsallé 1A har vi en stor nyhed - vores nye og smarte blomsterautomat, som er det eneste sted nord for København, hvor du har mulighed for at få friske blomster 24 timer i døgnet.

Buketterne i blomsterautomaten har den samme gode pris samt friskhed som buketterne i vores butikker. På den måde er du altid sikret den samme friske og gode kvalitet. Kun med få klik på automaten kan du nemt og enkelt få en fin buket med hjem, hvis du er sent ude og butikken har lukket.
 

Stjerner og kærlighed

Asters er en meget udpræget staude, som også er meget anvendelig som snitblomster i blomsterbuketter. Aster, som betyder stjerne, har skønne stjerneformede blomster med gul midte. Blomsten findes i mange farver, herunder oftest blå eller lilla, men også hvide, røde - og rosa, som vi har benyttet i denne buket. De går rigtig godt sammen med bærfarvede og pudrede farver, hvilket vi i buketten har valgt at kombinere dem med.

Næste blomst er sankthansurten. I gamle dage blev den kaldt for kærlighedsurten, da den blev brugt til at forudse kærlighedsforhold - hvor kunne man finde sin næste kæreste, eller ville ens nuværende forhold vare for evigt? Ligeledes blev sankthansurten også brugt i den naturlig-medicinske verden, hvor den blev anvendt mod brandsår og fx næseblod. Vi har valgt sankthansurten i en mørk rosa, som næsten går over i purpur, så den harmonerer godt med aster-blomsten.

Mørk rosa buket
 
Mørk rosa buket

Det sidste touch

For lidt ekstra fylde og pynt har vi benyttet roser i en lyserød farve, som er en smule lysere end de andre to blomsterarter for at skabe lidt spil i buketten. Roser kender de fleste, og de er en stor favorit i buketter, da de giver et ekstra lille pift samt øger bukettens volume i høj grad.

Nigella, eller på dansk jomfru i det grønne, har fået sit navn da de grønne blade omkring næsten skjuler blomsten. Nigella bruges også ofte i madlavningen - du kender måske nigellafrø fra køkkenet, som kan pynte og pifte en ret op. Man drysser blandt andet disse nigellafrø på brød i det mellemøstlige køkken, fx naanbrød. I denne buket har vi valgt dem i en hvidlig nuance, således de ikke tager for meget fokus fra de øvrige blomster, men oftest ses blomsten faktisk i blå.

Sidst, men ikke mindst har vi pyntet og fuldendt denne smukke efterårsbuket med pistace grønt for at skabe en balance i buketten.